ساس پیله - گیلان
مدتی پیش خواهر شوهر عزیز مهمان ما بود که برامون یک خوراک محلی از شهرهای شمالی کشور رو تهیه کرد
راستش من تا به حال نه اسم این خوراک رو شنیده بودم و نه دیده بودم , و نتیجتا نه خورده بودم :)))
به اون * ساس پیله * میگفتن
بسیار ساده و در عین حال خوشمزه ، و کاملا مناسب حال گیاهخواران عزیز هست
مقادیر این خوراک رو میزارم به عهده خودتون
و اما روش کار :
چند حبه سیررا له کردم و همراه پیاز ریز با کره تفت دادم جوری که رنگشون تغیر نکنه ، گوجه رو خرده و اضافه کردم و در آخر که آب گوجه ها کمی کشیده شد ٢ تا دونه تخم مرغ اضافه کردم و قبل از بستن تخم مرغها لوبیا کنسروی یا لوبیای که از قبل پخته شده اضافه میکنم
امتحان کنید ، چون فکرش رو هم نمیکنید که انقدر خوشمزه باشه
این خوراک لذیذ رو با نان میتونید میل کنید
نوش جان ، گیلدا
wooooooow raftam bedorostam hala begzarim az inke inhame honarmandii, ye hosne digeyi ham ke veblaget dare ineke gazahaye giyahiii dare manam koli asheghesham
AntwortenLöschenrastesh man inoo kheyli dorost mikonam ama bedone tokhme morgh nemidonestam tokhme morgh mizanan hatman bayad khoshmaze bashe
rasti ye soal manzoret az lobiya konservi hamon lobiya sabz hast be sorate conserve dige? bebakhshid man yekam girandeham zaeefe :))))
اره عزیزم منظور همون لوبیا سبز کنسروی هست
AntwortenLöschenراستش من خودم هم نمیدونستم که همچین غذای هست :))) خواهر شهرام که اینجا بود برام درست کرد
باور کن به ماهز دیدنش گفتم ، این واسه لیلا جون خوبه :)) حالا نگو تو از من زرنگتر بودی و من خبر نداشتم :))))
لیلا گلی مرسی از کامنتت
looool ghorboonet ke inhame be fekr ma sabzi mabzi khora hasti jiiiiiiiiiiiige mani :*
AntwortenLöschenها؟ من نشنیدم اسمشو بزار زنگ بزنم از مامانم بپرسم بعد دوباره میام کامنت میدم
AntwortenLöschenباشه برو :)))))))
Löschenمامانم گفت که مادر بزرگم براشون درست می کرد
AntwortenLöschenاسمش همین سَسِ پیله بود ولی گفت دیگه تخم مرغ و گوجه و اینا نداشت
برنج رو که میخواست دم بکشه لوبیاسبزهای درسته رو می چید روی برنج و بخار پز میشد
بعد بر میداشت توی کره سرخ میکرد و توی بشقابشون در کنار برنج میزاشت
مرسی برای معرفی غذاهای اصیلی که از یاد رفتن تقریبا
نه گلی اون چیز دیگه هست , البته شاید به خاطر اینکه از همین لوبیا بدونه دانه استفاده شه همین نام رو میگن
Löschenچون به قول تو اسم این لوبیا همینه
اتفاق مامان من هم همون کار رو با باقالی مازندرانی هم میکرد
این مال اطراف رشت هست ی شهری نرسیده به رشت هست که اسمش الان یادم نیست , اونجا تهیه میکنن
که تمام این مواد رو توش داره
راستی معنی سس پیله رو هم گفت یعنی لوبیا سبزی که هنوز دونه نداده
AntwortenLöschenمرسی گلی ;)
Löschen:***
من هی میرم و میام هی نظر میدم
AntwortenLöschenهاهاهاها
میگم این عکسها رو به روز کردی ؟ اخه نون بدون ورز رو تازه درست کردی
این تاریخ پست قدیمی می باشد
خانم مارپل رو می کنم تو جیبم من هاهاهاها
شادی جدی جدی مارپل شدی هااااااااا :)))))))
Löschenاره گلی , اخه این غذا رو اکثر درست میکنم ولی گفتم ی عکس جدید بزارم , اون قدیمیه اصلا خوب نبود
یه چیز دیگه توی عکسها تخم مرغ هست ولی توی دستور نیست
AntwortenLöschenمن دیگه برم تا منو نزدی
تا اکتشافات بعدی خدا نگهدار
شادی جون , بیا رختخابت رو هم اینجا پهن کن بخواب عزیزم :)))))))))))
Löschenاون هم یادم رفته بود اضافه کردم
همین یکی رو بگم و برم دیگه
AntwortenLöschenظروف مسی خودتون چی میگه ها؟؟
ما یه دیگ از مامانمون قرض و قوله کردیم یه مربا بپزیم
اونوقت شما بازار اصفهانو جمع نمودی دور خودت
خو ما هم میخوایم
دیگه واقعا خدا نگهدار
بازار اصفهونننننننننن :))))))))))
Löschenشادی نمیری تو :))))))))
اره راستش رو بگم من مس زیاد دارم , خو علاقه دارم , ولی اون دیگگ مسییت بدجور خوشکل بود
از من هم میشنوی به مامان بر نگردون , یقین دارم اون بنده خدا چیزی امیگه :))))))))