Auflauftortchen



Auflauftortchen
مواد لازم برای خمیر :
آرد ۳۰۰ گرم
کره ، که در یخچال نگهداری شده باشد : ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
تمام مواد را مخلوط کنید و خوب مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در جای خنک نگاه دارید
مواد روی کیک :
مقداری پودینگ آماده 
توت آبی یا گیلاس به مقدار لازم



ظرفهای مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد میپاشیم خمیر را توی ظرفها پهن کنید به صورتی که وسط آن کاملا گود باشد
ظرفها را داخل فر گذاشته و روی آنها را با کاغذ آلمینومی میپوشیم تا خمیر نسوزد ، و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه قرار میدهم




سپس دوباره خمیر را خارج کرده و وسط آنرا با پودینگ پر میکنیم و میوه دلخواه را نیز میگذریم
این بارنیز به مدت ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۷۰ درجه درون فر میگذریم
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts