گراتن مارچوبه



میگم تا وقت داریم از مارچوبه نهایت استفاده رو بکنیم :)))) باز هم قابل توجه گیاهخواران عزیز
برای شروع به مقداری مارچوبه سبز و سفید احتیاج داریم که از قبل پخته باشه و تو آبکش بذارید تا خوب آبش بره
جداگانه ۲۰۰ گ خامه رو با کمی نمک ، فلفل و پودر جوز هندی ، همراه ۵۰ گ پنیر گودا، ۱ قاشق آرد ، و ۱ حبه سیر خرد شده خوب مخلوط کنید
ظرف مورد نظرتون رو از مارچوبه ها پر کنید و مواد مخلوط شده رو روی مارچوبه ها بریزید
میتونید داخل موادتون کمی جعفری یا گیشنیزخرد شده بریزید ، و در خاتمه اگر مایل بودید باز کمی پنیر پیتزا بریزید
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts