سمبوسه



بفرمایید سمبوسه :))
من اینو زمانی که شیراز بودم از دوستان آبادانی یاد گرفتم ، البته خاطره سوخته شدن دهانم رو هیچ وقت فراموش نمیکنم ؛))
برای این سمبوسه سیب زمین رو پختم و کوبیدم ، به پوره کمی سبزی جعفری خرد شده ، پیاز سرخ شده و ۱۰۰ البته نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه کردم .
اگر مایل بودید میتونید کمی از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید .
برای سس هم پیاز را با ۱ حبه سیر تفت دادم ،گوجه رو اضافه کردم و فلفل قرمز ریختم تا تند باشه .کمی آب اضافه میکنم و میذارم تا جا افتاده بشه .
نوش جان ، گیلدا
این هم طرز پیچیده سمبوسه 

















Kommentare

  1. Gilda jan salam.
    Khamiri keh baray e samboseh entekhab kardid. phyllo pastry hast ?

    AntwortenLöschen
  2. سلام دوست ناشناس , این خمیر یوفکا بود
    ولی میتونید هم از فیلو و هم از یوفکا استفاده کنید

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts