خورشت رازیانه , فنچل
گیاه رازیانه یا بقول آلمانیها فنچل , از اون دسته گیاه هایی هست که با توجه به خاصیت زیادش , در ایران کمترین مصرف غذائی رو داره
این گیاه که از خانواده کرفس هست دقیقا مثل کرفس , تمام اجزا اون از قبیل ساقه و ریشه و گل اون قابل استفاه هست و سرشار از املاح معدنی فراوانی از جمله سدیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین،
استفاده از این گیاه به صورت سالاد بسیار متداول است ولی من در اینجا به صورت خروشت این گیاه رو تهیه کردم
مواد لازم
ریشه رازیانه ۱ عدد
گشنیز خرد شده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
آبغوره به میزان نیازتون
پیاز ۱ عدد
سیر له شده ۳ حبه
گوشت مرغ به اندازه ۲ نفر
شما میتونید از گوشت گوسفند یا گاو هم استفاه کنید
برای شروع کار رازیانه رو از بالا به سمت ریشه خلالی ببرید , این مدل برش وقتی سرو میشه , زیباتر هست , رازیانه ها رو سرخ کنید و کنار بزارید
حالا پیازها رو خلالی خرد کنید و تفت بدید
گشنیز رو اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سیر و رب رو هم اضافه کنید
گوشت مرغ رو اضافه کنید و بزارید با آب کمی گوشتها نیم پز شه
و رازیانه ها رو اضافه کنید و بهش فرصت بدید که خوب جا بیفته
حالا خورشت شما آماده شه تا در کنار برنج میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen