برساق - Barazek , سوریه

 

برساق یا برزاق  یک بیسکویت خوشمز سوریه ای هست که اونهایی که مثل من عاشق کنجد و پسته باشن , حتما از خوردنش لذت مبیرند 

البته ی جاهایی لبنانی ها معتقد هستند که این بیسکویت مال اونهاست .... ولی وقتی که تو اینترنت جستجو کنی د, میبینید که این بیسکویت لذیذ به اسم سوریه ثبت شده 

دستورهای مختلف و سنتی زیادی وجود داره که من با این روش غیر سنتی تهیه کردم تا ماندگاری بهتری داشته باشه 

ارد ۲۵۰ گرم 

ماست ۶۵ گرم 

روغ مایع ۶۵ گرم 

کره آب شده ۱۲۵ گرم 

شکر ۷۰ گرم 

پکینگ پادر ۱ قاشق چ 

نمک , کمی 

 

جداگانه به ۲۰۰ گرم کنجد تفت داده

پسته ۶۵ گرم 

شکر ۳ قاشق غ 

شهد ۳۰ گرم 

که مواد گفته شده  رو  بغیر از پسته با هم مخلوط میکنیم و اگر به رطوبت لازم نرسید و چسبندگی نداشت کمی آب روش اسپری میکنیم 

برای شروع کار ارد رو همراه با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و خوب با دست ورز میدیم 

بعد مواد نام برده شده بعدی رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم 

که یک خمیر منسجم و لطیف به دست میاریم 


خمیر رو به صورت گلوله هایی به اندازه گردو جدا میکنیم و کمی پهن میکنیم و داخل مواد کنجدی میزاریم و اونجا دوباره کمی به خمیر فشار میاریم تا باریکتر شه و کنجد بهش بچسبه 

طرف دیگه بیسکوئیت ها رو داخل پسته خرد شده میزنیم و بعد به همان طرفی که به پسته آغشته شده روی سنی قرار میدیم 

و سنی رو داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کردیم و به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم 

شیاد به زمان تقریبی ۲ تا ۳ دقیقه کمتر یا بیشتر احتیاج داشته باشه 

دقت کنید که بیسکوئیت شما باید طلایی بشه 

این بیسکوئیت ها واقع لذیذ و خوشمزه هستن , حتما امتحان کنید 

نوش جان , گیلدا 





Kommentare

Beliebte Posts