واویشکای شوید و مرغ - گیلان


وقتی صحبت از واویشکا میکنیم , یقینا تیکه های کوچیک از انواع گوشت یا سبزیجات و صیفیجات به ذهنمون بیاد 

من اصولا کسی که با یک تیکه کامل گوشت یا مرغ غذایی رو تهیه میکنه و اسم واویشکا روش میزاره , کاملا رد میکنم 

واویشکا یک غذای سنتی از استان گیلان هست که اصولا با گوشت چرخ کرده یا تکه های کوچیک گوشت و مرغ و حتی ماهی  ... و در مواردی از امعا و احشاء حیوانات مجاز تهیه میشه  

دنیای واویشکا خیلی گسترده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید 

اینجا طرز تهیه واویشکای شوید  و مرغ رو براتون مینویسم 

همینجور که اسمش هم مشخصه طعم خوب شوید اینجا قالب هست , پس باید به این سبزی علاقمند باشید تا این غذا بتونه باب میلتون بشه

من اینجا از گوشت چرخی مرغ استفاده کردم که اونها رو به صورت کله گنجشکی در آوردم که با مخلوطی از پودر سوخاری و زردچوبه و نمک  اول کمی سرخ کردم 

شما میتونید از تیکه های سینه مرغ استفاده کنی د, که اونها رو به قطعات کوچیک تقسیم کرده باشید  


مواد لازم 

گوشت چرخ کرده مرغ ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم 

شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق ق خ 

سیر ۵ تا ۶ حبه 

پیاز ۱ عدد 

تخم مرغ ۱ عدد 

آبغوره ۲ قاشق 

نمک و فلفل , زردچوبه 

طرز تهیه 

پیازها رو خرد کنید و کمی تفت بدید تا طلایی شه 

بهشون سیر له شده رو اضافه کنید و کمی با زردچوبه تفت بدید 

شوید خشک رو اضافه کنی د, و دقت کنید که حرارت زیاد نباشه تا شوید نسوزه 

و کمی آب و آبغوره رو اضافه کنید و تیکه های مرغ رو هم اضافه کنید و با حرارت کم بزارید تا آب خورشت کشیده شه 

دقت کنید که واویشکا ها  , همیشه کم آب هست 

و در آخر که خوشت جا افتاد , تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه کنید 

میتونید این غذا رو با برنج و همینجور با نان میل کنید 

نوش جان , گیلدا 

Kommentare

Beliebte Posts