سوپ گل کلم با سس ارده
کلا سوپهای زیادی تهیه کردم , با انواع صیفی جات و سبزیجات و حبوبات و غیره و غیره
با انواع کلم هم به خاطر خاصیت و ویتامین و مواد معدنی بالایی که دارن , زیاد سوپ پختم
اما ترکیب گل کلم با سس تهینه یا همون سس ارده , اولین تلاش من بود
من به کنجد و خانوادش اش ارادت خاصی دارم
و به خاطر همین دوست داشتم حتما این دستور رو امتحان کنم
مواد لازم
گل کلم کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن کنجد ۲ تا ۳ قاشق غ
قرص یا پودر سبزیجات ۱ عدد تا ۱ قاشق غ
نصف ۱ عدد لیمو
خامه ۲۰۰ میل
تهینه یا سس ارده ۳ تا ۴ قاشق س
مقداری کنجد تفت داده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو خرد کنید و همراه با روغن کنجد تفت بدید , دقت کنید که فقط باید تفت بخوره
شما میتونید این کار رو با روغن معمولی هم انجام بدید , ولی روغن کنجد در طعم سوپ شما خیلی تاثیر داره
گل کلم ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و با پودر سبزیجات و مقداری آب , حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه , بزارید بپزه
با دستگاه کاملا پوره کنید , و با اضافه کردن خامه و سس ارده و نمک و فلفل دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بهش زمان بدید تا بپزه
در خاتمه بهش آب لیمو رو اضافه کنید و بعد از سرو کردن میتونید روی سوپ کمی کنجد تفت داده بپاشید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen