کیک لیموئی تابستانی




یکی دیگه از شیرینی های تابستانی که واقعا طعم بهشتی داشت این تارت لیمویی بود 

تهیه این تارت خیلی راحته و همینجور با توجه به اینکه ما ایرانی ها از ترشیجات خوشمون میاد , یک ایده خوب برای کنار چایی یا قهوهای دور همی میتونه باشه 

خمیر این کیک کاملا متفاوت تهیه میشه و جزو کیکهای پایه کوتاه محسوب میشه و روی اون یک زمینه لذیذ و  ترش و شیرین از عصاره لیمو میاد 

پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید و لذتش رو ببرید 


مواد لازم برای کیک 

ارد ۱۵۰ گرم 

کمی نمک 

پودر شکر ۲ قاشق غ 

کره سرد ۱۲۵ گرم 



مواد لازم برای فولونگ  کیک 

شکر ۱۸۰ گرم 

ارد ۴۰ گرم 

تخم مرغ ۳ عدد 

زرده تخم مرغ ۱ عدد 

پوست لیمو تازه و رنده شده قاشق غ 

آب لیمو تازه ۳ عدد , حدود ۱۸۰ میل 


طرز تهیه 

ابتدا ارد و شکر و نمک رو مخلوط کنید و کره رو به تیکه های کوچیک تهیه کرده و دانه دانه به خمیر اضافه کرده و با دستتون ورز بدید تا کره تمام شه و خمیرتون یکدست شه , بیشتر بهش ورز ندید تا خمیر به حرارت دستتون آب نشه 

خمیرتون رو داخل یک سینی که از قبل با کره چربش کردید پهن کنید و با چنگال کف خمیر رو سوراخ کنید 

خمیر رو داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا آماده شه 


حالا برای تهیه فولونگ این تارت یا کیک , ارد و شکر رو مخلوط کنید 

جداگانه تخم مرغ ها , زرده , آب لیمو و  پوست لیمو رو مخلوط کنید 

حالا مواد اردی رو با مواد جدیدتون مخلوط کنید و خوب هم بزنید 

کل مواد رو روی کیک آماده شده خالی کنید و صاف کنید و دوباره به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر با همون دمای قبلی قرار بدید 

برای اینکه یقین حاصل کنید مواد روی کیک پخته شده قالب رو به یک طرف بلند کنید و اگه موادتون حرکت نکرد , کیکتون دیگه آماده شده , در غیر این صورت ۵ دقیقه دیگه بهش زمان بدید 

بهتره بزارید که خنک شه و بعد میل کنید ,میتونید روی کیک برای تزیین از مقداری پودر شکر استفاده کنید   

نوش جان , گیلدا



  

Kommentare

Beliebte Posts