شیرینی ساق عروس
شیرینی ساق عروس یکی از اون شیرینی ها بود که مدتها , دوست داشتم امتحانش کنم
و امسال برای پای سفره هفت سین بالاخره این شیرینی جا گرفت و تهیه شد
این شیرینی ماندگاری بالایی داره و واقعا خوشمزه و ترد هست
موادی که برای تهیه این شیرینی احتیاج دارید عبارت هست از
ارد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری + مقداری برای اتمام شیرینی
۱ عدد تخم مرغ کوچک
مخلوط گلاب و زعفران ۱ قاشق سوپخوری
روغن خالص ۱۰۰ گرم
هل , مقداری
در صورت لزوم ۲ قاشق شیر
مقداری گردو برای داخل شیرینی
طرز تهیه
روغن و پودر قند و هل رو به خوبی بزنید تا پوک و سفید شه
تخم مرغ رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن , مخلوط گلاب و زعفران را ضافه کنید
کم کم ارد رو اضافه کنی د, شاید احتیاج به تمامی ارد نداشته باشید
خمیرتون باید کاملا نرم و لطیف باشه و اگه ازش گلوله ای تهیه میکنید , از هم جدا نشه و ترک نخوره
اگر دیدن به راحتی نمیتونید فرم بدید , بهش همون مقداری شیری رو که تو دستور هست , قاشق قاشق اضافه کنید
به خمیرتون ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای خنک استراحت بدید
بعد ازش گلوله های کوچیک تهیه کنید , داخل خمیر رو گود کنید و نصف ۱ عدد گردو رو توش جا بدید و خوب اطرافش رو ببندید و دوطرفش رو کمی کشیده تر کنید و فرم بهش بدید , مثل عکسها
درون سینی چیده و داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ۱۸۰ درجه و بمدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید , شیرینی هاتون نباید رنگ عوض کنن
بزارید کاملا خنک شه و بعد داخل پودر قند بغلتونید
نوش جان , سلامت باشید
گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen