Montag, 19. Februar 2018

شیرینی شکوفه




اصولا شیرینی هایی که با قیف و ماسوره پیاده میشن , از دید من شیرینی های راحتتری هستن
چون دیگه مشکل پهن کردن و قالب زدن , قطر یک اندازه و ..... وجود نداره
شیرینی که میبینید یک شیرینی راحت و بدون دردسر هست
و در کنار این مشخصات بالا , یک شیرنی که از طعم بسیار خوشمزه و تردی هم برخورداره
مواد لازم :
ارد ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
روغن خالص ( قنادی ) ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲۰ میلی گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
نمک , کمی
وانیل , یا پوست پرتقال یا پوست لیمو به میزان لازم
* اگر دوست داشتید شکلاتی بشه , ۲ قاشق پودر شکلات اضافه کنید و ۲ قاشق از نشاسته کم کنید


طرز تهیه :
مواد یخچالی رو به مای اتاق برسونید
پودر قند و روغن و وانیل یا اسانس دیگه  رو خوب میکس کنید , جوری که سفید شه و حجمش تغییر کنید
روغن رو اضافه کنید
سپس مواد خشک دیگه رو باهم مخلوط کنید و الک کنید تا یکدست و سبک شه
حالا به مواد قبلی اضافه کنید و با دست مخلوط کنید , اما فقط در حد مخلوط شدن , و دقت کنید چنگ نزنید
مواد به دست اومده باید در حدی باشه که از قیف راحت  بیرون بیاد ولی در عین حال زیاد شل هم نباشه
البته اینو هم بگم که جنس قیفتون بهتره که پارچه ای یا پلاستیک ضخیم باشه
چون در غیر این صورت زمان خالی کردن با مشکل مواجه خواهید شده
اگر دیدید مواد خیلی سفت شده به اندازه ۱ تا ۲ قاشق روغن مایع اضافه کنید
ماسوره مورد نظرتون رو انتخاب کنید و روی سینی فر موادتون رو با کمک قیف خالی کنید
میتونید برای روش از هر چی که دوست دارید استفاده کنید
حالا درون فری که از قبل گرم کردین با  دمای ۲۰۰ درجه و به مدت تقریبی ۶ تا ۸ دقیقه فگرار بدید
دقت کنید که نباید رنگش تغییر کنه
نوش جان , گیلدا



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen