Sonntag, 8. Mai 2016

برگ مو , شور شده




این پست مال سال گذشته بود , و ی موقع به خودم اومدم که دیدم دیگه اثری از برگ مو نیست :))) 
این بود که از گذاشتنش صرف نظر کردم و گفتم به امسال موکول کنم 
اینها برگ مو تازه هست که به روش شور تو شیشه گذاشتم 
همون مواردی که واسه شور تهیه کردم , فقط با نمک بیشتری , این برگ مو رو هم کنسروی کردم 
تا چند مدت پیش هم که تقریبا ۱ سال ازش گذشته بود , درش رو باز کردم و جاتون خالی , دلمه تهیه کردم ^_^
فقط یادتون باشه که روی برگهای تازه مقداری آب جوش بریزید تا نرم شه 
و اونها رو ۱۰ تا ۱۰ تا روی هم قرار بدید و رول کنید و کاملا  کنار هم تو شیشه بزارید و روش رو مواد آب شور بریزید 
باید حسابی ظرفتون  پر شه یا از ی وسیله استفاده کنید که برگها خوب تو آب شور بمونن 
و دربش رو ببندید تا هوا نکشه
نوش جان , گیلدا 


Kommentare:

  1. چه شیشه ی خوشگلی ، به به ، دلمه با این برگها چه شود ، من از تازه اش رو آوردم و جات خالی دیروز یه عالمه پیچیدم :))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وی ی ی اون حسابی خوردن داره ^_^
      اینجا سمت ما برگها دیر میرسه

      Löschen
  2. یامی مامی12. Mai 2016 um 11:22

    اون شیوه نگهداری به کنار اون شیشه چه خوشگله 😍

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قابلت رو نداره عزیز و نازنین
      چه خوب شد که بهم سر زدی شادی جون ^_^

      Löschen