Sonntag, 1. Mai 2016

باقالی پخته




ی مدت پیش عکس باقالی پخته گذاشتم و از شما چه پنهان که خودم دلم هواش رو کرد :)))
البته من در حد بود و , نبود دوست دارم ...... ولی همسرم خیلی خوشش میاد و کلی باهاش خاطره داره ^_^
این بود که به توصیه یکی از دوستان  رفتم مغازه ترکها و ی مقدار خریدم و نتیجه کار این شده که میبینید 
جاتون خالی با گلپر و نمک و آبلیمو نوش جان کردیم 
شما به چه صورت میل میکنید ؟؟ ^_^
گیلدا 




Kommentare:

  1. واییی دلم خواست، هفت سالی هست که درست نکردم، یعنی همیشه مامانم درست می کرد منم بعد ازدواج اصلا طرفش نرفتم،
    ما با نمک می خوریم،
    خییلی دوست دارم، نوش جونتون،
    راستی شما این پوست سبزه رو هم می خورید؟؟
    سمانه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سمانه جون , نمیدونم کجا تشریف دارید , ولی اگه آلمان هستید فروشگاه ترکها همیشه تو زمان خودش میاره
      بله عزیزم , مادر من وقتی این باقالی ها رو میخرید , اونهایی که جوونتر و نرسیده تر بودن واسه پختنشون با پوست استفاده میکرد :)
      اگه خیلی رسیده باشه جالب نیست و سفته

      Löschen
  2. ممنون از جوابتون، من سوئد زندگی می کنم، الاهی خیر بیده این عرب ها رو هر چی که فکر می کنی اوردن توی مغازاشون والا یک منطقه رو برا خودشون کردن، هر چی عرب اونجا ست و خدا خییرشونبده با قیمت مناسب، تو میدان ،میوه می فروشند، اخه منکه مثل سوئدی ها نیستم 2 تا سیب بخرم یک پاکت باید بخرم در نتیجه خییلی به ندرت از مغازههای سویدی میوه می خرم،

    وایییی اینهمه چیز را تومار کردم که بگم بله عرب های ما هم اووردن، ولی تنبلیم شد این دفعه که رفتم خرید بخرم د، :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , سمانه جون , ی زره تنبلی رو همه دارن :)))
      بله متوجه هستم که چی میگید , ما هم اوایل با این تک و توک خریدن مشکل داستم , ولی الان عادت کردیم ^_^

      Löschen