آدانا کباب با کته هویج - ترکیه
خیلی وقته که میخواستم دستور آدانا کباب رو امتحان کنم
یک کباب ترکی که کاملا به روش کباب کوبیده تهیه و طبخ میشه ولی ترکیباتی متفاوتر از کباب کوبیده ما داره
و حتی مثل کباب کوبیده گوجه کباب شده در کنارش سرو میشه و از پپرونی کباب شده هم میشه استفاده کرد
سرو این کباب هم شبیه به کباب کوبیده بروی نان لواش و در کنار برگهای تازه جعفری هست .... گوی این کباب با کباب کوبیده ریشه فامیلی داره :))))
آدانا کباب اسمس رو از شهری با همین نام از کشور ترکیه گرفته و اصولا تو تمامی رسپتها که دیدم روی آتیش و زغال باید پخته شه
البته اگه مثل من در دسترس نداشتید میتونید تو فر انجام بدید یا سرخش کنید
هر چند که من اینبار اونها رو گریل کردم :))
این کباب رو در کنار کته هویج تهیه کردم که دستور ساده اونو هم میگم
مواد لازم :
نیم کیلو گوشت چرخ کرده ( مخلوطی از گاو و گوسفند که چرب باشه )
سیر ۲ تا ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده ۳ تا ۴ قاشق
پاپریکا قرمز ۱ عدد کوچیک به صورت رنده شده و آب گرفته شده
کمی سماق
طرز تهیه :
کل مواد بالا رو با هم مخلوط کنید و خوب با دست ورز بدید , و اگه فکر میکنید که احتیاج هست اونها رو با هم میکس کنید , چون باید بخوبی چسبندگی داشته باشه , تا بتونید به سیخ بکشید , و اینکار رو با داستان خیس انجام بدید
و بعد از به سیخ کشیدن حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهشون استراحت بدید و بعد روی زغال گریل کنید
البته واسه فر و سرخ کردن دیگه لازم به این استراحت نیست
و اما کته هویج رو به این صورت تهیه کردم :
اول مقداری پیاز سرخ کردم و بهش گوجه خرد شده رو اضافه کردم
نمک و زردچوبه هم سر جای خودشون بودن
گذاشتم خوب گوجه داخل روغن و با پیازها سرخ شه , و بعد ۲ حبه سیر و هویج رو که رنده درشت کردم و بهشون اضافه کردم
بعد از کمی تفت دادن مجدد , برنجی رو که از قبل شسته بودم بهشون اضافه کردم , همراه با کمی آب
و بعد گذاشتم تا دم بکشه
در آخر هم با کبابهای آماده شده میل کردیم ^_^
بالخره بعد از مدتها وی پی ان کار کرد و اومدم پیشتون که دلم تنگیده بود
AntwortenLöschenاین کبابو دیدم دلم غش رفت ..به به ظاهرش که خیلی خوشمزه و ابدار به نظر میاد
یه جا خوندم بهتره سیخهای چوبی رو یک ساعت قبل از استفاده توی اب بزاریم که و بعد گوشتها رو به سیخ بکشیم که گوشت نرم بمونه و چوبها رطوبت گوشت رو جذب نکنن
منم توی فر رو ترجیح میدم یا گریل رو چون حوصله زغال و منت شوهر کشیدن ندارم والا .خخخ
نوش جون
مرسی شادی جونم , جات خالی نازنین
Löschenچه جالب عزیزم , من که اصلا تو گریل کردن تجربه ندارم :))) این هم استثنا بود , اینه که دفه دیگه حتما رعایت میکنم ^_^
میشه لطفا از اصطلاحات فارسی استفاده کنید که همه بفهمند؟ رسپت، گریل یعنی چی؟
AntwortenLöschenرسپت = دستور
Löschenگریل = کباب کردن
میشه شما هم لطف کنید اسمتون رو بنویسید که من بتونم صداتون کنم :)
عالي دستتون طلا
AntwortenLöschenممنون از لطفتون ^_^
Löschenﭼﻪ ﻛﺘﻪ ي ﺧﻮﺑﻲ, ﺩﺳﺘﺖ دﺩﺭﺩ نﻧﻜﻨﻪ.ﻣﻦ ﻛﺒﺎﺑﺸﻮ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ, اﻣﺎ ﻛﺘﻪ ﺭﻭ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﺑﺎ ﭼﻴﺰاﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﺑﺸﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩ و ﺧﻮﺭﺩ
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
Löschenچرا نمیتونی ؟؟ چون امکان زغال نیست میگی ؟؟ میتونی تو فر هم درست کنی مریم جون
چه هوس انگیزه ، هم کباب و هم اون هویج پلو . به به خیلی عالیه . دستتون درد نکنه گیلدا جون . نوش جونتون باشه
AntwortenLöschenبشقابتون هم بسیار زیباست
مرسی ارغوان جونم , قابل شما رو نداره عزیزم ^_^
Löschenجاتون واقعا خالی نازنین
خانومی این برای چند نفره؟
Löschenسهیلا جون , من که جواب شما رو در کامنت زیر دادم عزیزم :/
Löschenسلام خانومی
AntwortenLöschenسهیلا هستم.
ممنون از غذاها و دسرهای عالیتون. از نیم کیلو گوشت چند تا ادنا کباب درست می شه ؟
سلام عزیزم , و مرسی از محبتت
Löschenسهیلا جون , بستگی به اندازه سیخ داره , ولی اگه کوچیک باشه چیزی حدود ۱۰ تا ۱۳ تا میشه