Mittwoch, 4. November 2015

آدانا کباب با کته هویج - ترکیه




خیلی وقته که میخواستم دستور آدانا کباب رو امتحان کنم 
یک کباب ترکی که کاملا به روش کباب کوبیده تهیه و طبخ  میشه ولی ترکیباتی متفاوتر از کباب کوبیده ما داره 
و حتی مثل کباب کوبیده گوجه کباب شده در کنارش سرو میشه و از پپرونی کباب شده هم میشه استفاده کرد 
سرو این کباب هم شبیه به کباب کوبیده بروی نان لواش و در کنار برگهای تازه جعفری هست .... گوی این کباب با کباب کوبیده ریشه فامیلی داره :))))
آدانا کباب اسمس رو از شهری با همین نام از کشور ترکیه گرفته و اصولا تو تمامی رسپتها که دیدم روی آتیش و زغال باید پخته شه 
البته اگه مثل من در دسترس نداشتید میتونید تو فر انجام بدید یا سرخش کنید 
هر چند که من اینبار اونها رو گریل کردم :))
این کباب رو در کنار کته هویج تهیه کردم که دستور ساده اونو هم میگم 


مواد لازم :
نیم کیلو گوشت چرخ کرده ( مخلوطی از گاو و گوسفند که چرب باشه )
سیر ۲ تا ۳ حبه 
نمک و فلفل به میزان لازم 
جعفری خرد شده ۳ تا ۴  قاشق 
پاپریکا قرمز ۱ عدد کوچیک به صورت رنده شده و آب گرفته شده 
کمی سماق 

طرز تهیه :
کل مواد بالا رو با هم مخلوط کنید و خوب با دست ورز بدید , و اگه فکر میکنید که احتیاج هست اونها رو با هم میکس کنید , چون باید بخوبی چسبندگی داشته باشه  , تا بتونید به سیخ بکشید , و اینکار رو با داستان خیس انجام بدید 
و بعد از به سیخ کشیدن حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بهشون استراحت بدید و بعد روی زغال گریل کنید 
البته واسه فر و سرخ کردن دیگه لازم به این استراحت نیست 

و اما کته هویج رو به این صورت تهیه کردم :
اول مقداری پیاز سرخ کردم و بهش گوجه خرد شده رو اضافه کردم 
نمک و زردچوبه هم سر جای خودشون بودن 
گذاشتم خوب گوجه داخل روغن و با پیازها سرخ  شه , و بعد ۲ حبه سیر و هویج رو که رنده درشت کردم و بهشون اضافه کردم 
بعد از کمی تفت دادن مجدد , برنجی رو که از قبل شسته بودم بهشون اضافه کردم , همراه با کمی آب 
و بعد گذاشتم تا دم بکشه 
در آخر هم با کبابهای آماده شده میل کردیم ^_^
نوش جان , گیلدا



Kommentare:

  1. بالخره بعد از مدتها وی پی ان کار کرد و اومدم پیشتون که دلم تنگیده بود
    این کبابو دیدم دلم غش رفت ..به به ظاهرش که خیلی خوشمزه و ابدار به نظر میاد
    یه جا خوندم بهتره سیخهای چوبی رو یک ساعت قبل از استفاده توی اب بزاریم که و بعد گوشتها رو به سیخ بکشیم که گوشت نرم بمونه و چوبها رطوبت گوشت رو جذب نکنن
    منم توی فر رو ترجیح میدم یا گریل رو چون حوصله زغال و منت شوهر کشیدن ندارم والا .خخخ
    نوش جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جونم , جات خالی نازنین
      چه جالب عزیزم , من که اصلا تو گریل کردن تجربه ندارم :))) این هم استثنا بود , اینه که دفه دیگه حتما رعایت میکنم ^_^

      Löschen
  2. می‌شه لطفا از اصطلاحات فارسی استفاده کنید که همه بفهمند؟ رسپت، گریل یعنی‌ چی‌؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. رسپت = دستور
      گریل = کباب کردن
      میشه شما هم لطف کنید اسمتون رو بنویسید که من بتونم صداتون کنم :)

      Löschen
  3. ﭼﻪ ﻛﺘﻪ ي ﺧﻮﺑﻲ, ﺩﺳﺘﺖ دﺩﺭﺩ نﻧﻜﻨﻪ.ﻣﻦ ﻛﺒﺎﺑﺸﻮ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ, اﻣﺎ ﻛﺘﻪ ﺭﻭ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﺑﺎ ﭼﻴﺰاﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻢ ﺑﺸﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩ و ﺧﻮﺭﺩ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم
      چرا نمیتونی ؟؟ چون امکان زغال نیست میگی ؟؟ میتونی تو فر هم درست کنی مریم جون

      Löschen
  4. چه هوس انگیزه ، هم کباب و هم اون هویج پلو . به به خیلی عالیه . دستتون درد نکنه گیلدا جون . نوش جونتون باشه
    بشقابتون هم بسیار زیباست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جونم , قابل شما رو نداره عزیزم ^_^
      جاتون واقعا خالی نازنین

      Löschen
    2. خانومی این برای چند نفره؟

      Löschen
    3. سهیلا جون , من که جواب شما رو در کامنت زیر دادم عزیزم :/

      Löschen
  5. سلام خانومی
    سهیلا هستم.
    ممنون از غذاها و دسرهای عالیتون. از نیم کیلو گوشت چند تا ادنا کباب درست می شه ؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام عزیزم , و مرسی از محبتت
      سهیلا جون , بستگی به اندازه سیخ داره , ولی اگه کوچیک باشه چیزی حدود ۱۰ تا ۱۳ تا میشه

      Löschen