Montag, 2. November 2015

کیک هالووینی




و این کیک تولد امسالم ^_^
بچه هالووینی که باشی , فکرت میره سر اینکه ی کیک هالووینی هم تهیه کنی 
این کیک اون چیزی که من میخواستم نشد , ولی با این حال خیلی دوسش داشتم 
ی کیک کوچولو بود که با پخت کیک پرتقالی و پنیر شروع شد و با باتر کریم آمریکایی روی هم سوار شد 
و روی کیک و فیگورهاش رو هم با خمیر فوندات کار کردم 
خیلی وقت بود که با خمیر فوندات کار نکرده بودم و دستهام دوباره تنبل واسه کار کردن شده :)
 متاسفانه بخاطر درد مچم زیاد نمیتونم خمیر ورز بدم و واسه همین هم دیر به دیر سراغ خمیر فوندات میرم 
جاتون خالی خیلی خوشمزه بود ^_^






Kommentare:

  1. گیلدا جون عزیز تولدتون مبارک ایشالله 120 ساله بشید و همیشه سلامت و شاداب باشید ،،، کیکتون خیلی زیبا شده

    AntwortenLöschen
  2. تولدتون مبارک خانمی کیکتون هم زیبا شده😍😍😍

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ناهید جان , پاینده باشید عزیزم

      Löschen
  3. وااااییییی تولدت مبارک گیلدا جون
    چه کیک خوشگلی شده عزیزم
    ایشال صد و بیست سال زنده باشه و هر سال کیک بپزی
    بهترینها رو برات ارزو میکنم :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم شادی جون , خیلی خوشحال شدم که با توجه به مشکلاتت برام پیغام گذاشتی عزیزم

      Löschen
  4. ﻋﺠﺐ ﻛﻴﻚ ﺧﻮﺷﮕﻞ و ﺧﻮﺷﺮﻧﮕﻴﻪ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﺎﻥ, ﺗﻮﻟﺪﺗﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺗﺎﺧﻴﺮ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﻪ, ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﻣﻦ ﻫﺮﻛﺎﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺧﺎﻣﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﺰﻧﻢ اﻭﻟﺶ ﺳﻔﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﻳﻜﺴﺎﻋﺖ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺷﻞ ﻣﻴﺸﻪ, ﻳﻌﻨﻲ ﺗﻮﻱ ﻛﻴﻚ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﺁﺏ ﻣﻳﺸﻪ, ﻣﻴﺸﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ??

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , شما همیشه منو شرمنده میکنی مریم جون
      عزیزم , خامه رو با چه روشی میزنید و چه مقدار توش پودر شکر میریزید ؟

      Löschen
  5. وای چه کیک بامزه و قشنگی شده <3
    دست گلتون درد نکنه ، امیدوارم هر سال سالم و شاد باشید و همین طور برای خودتون کیک های خوشگل درست کنید :-*
    اون گربه سیاهه کنار کیک خیلی باحاله :-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , ممنون از محبتت عزیزم ^_^
      یادم اومد که گربه دوست داری عزیزم :)

      Löschen
  6. ﮔﻴﻠﺪاﺟﻮﻥ schlag sahne ﺭﻭ اﻭل ﺗﻮ ﻓﺮﻳﺰﺭ ﻣﻴﺰاﺭﻡ ﻛﻤﻲ ﺣﺎﻟﺖ ﻳﺨﻲ ﺑﺸﻪ, ﺑﻌﺪ ﺑﻪ اﻧﺪاﺯﻩ اﻱ ﺷﻜﺮ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﻛﻪ ﻛﻤﻲ ﺷﻴﺮﻳﻦ ﺑﺎﺷﻪ و ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﺗﻨﺪ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﻴﺰﻧﻢ, ﺣﺘﻲ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻡ اﻣﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﺑﻌﺪ اﺯ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﻞ ﻣﻴﺸﻪ و اﺯ ﻛﻴﻚ ﺳﺮاﺯﻳﺮ ﻣﻴﺸﻪ. ﮔﻔﺘﻢ اﺯ اﺳﺘﺎﺩ ﺑﭙﺮﺳﻢ :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خوب مریم جون , اینجا میرسیم به اینکه شما از شکر استفاده میکنی یا پودر شکر ؟ که باید از پودر استفاده کنی
      و آیا همون اول اضافه میکنی یا اواسط ؟؟
      که باید اواسط اضافه کنی , این کارها رو هم انجام بده ببین نتیجه چی میشه
      اگه نشد , احتمال میدم که به اون حد لازم انه رو نمیزنی

      Löschen
  7. ﻣﺮﺳﻲ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, ﺭاﺳﺘﺶ ﺩﻳﮕﻪ اﺯ ﺧﺎﻣﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩن ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ, اﻳﻨﺒﺎﺭ ﺑﺎ ﺭﻭﺵ ﺷﻤﺎ دﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ. اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭﺑﻴﺎﺩ.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من هم همینجور عزیزم , امیدوارم که اینبار باب میلت باشه و همه چیز درست شه

      Löschen
  8. خیلی بامزه شده گیلدا جونی ، من خیلی دیر رسیدم ، باز هم تولدت رو تبریک میگم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم نازنین , شما که لطفتون رو همه جا شامل حال ما میکنی عزیزم ^_^

      Löschen