Mittwoch, 17. Juni 2015

Ali Nazik Kebab علی نازک کباب - ترکیه



ما ایرانی ها وقتی واژه کباب رو میشنویم , این فکر رو داریم که گوشت یا سبزیجات با آتیش روی منقل یا تو فر , با حرارت زیاد برشته شده  
اما کباب پسوند خیلی از غذاهای ترکی هست که اصلا شاید ربطی هم به این موضوع نداشته باشه ولی تنها وجه مشترکش همون گوشت هست که حالا به صورتهای مختلف پخت میشه 
قبلا هم براتون از ترکیه خوراک  , کازان کباب رو گذاشته بودم که اصلا و ابدا  با آتش مستقیم در رابطه نبود  
البته اینو هم بگم که تو این غذا بادمجان نقش اصلی رو داره و به صورت کبابی باید پخته شه , و میتونه ما رو ی مقدار به سمت کبابهای خودمون ببره :)
این غذاها حالا چه رو منقل چه بدون منقل , از لذت بسیار زیادی همراه بود 
و اصولا غذاهای کشور همسایه ( ترکیه ) با ذائقه ما ایرانی ها هم جور در میاد 
این خوراک  نامش Ali Nazik Kebab هست 
و اما روند کار 



مواد لازم برای ۲ نفر :
بامجان ۲ عدد کبابی شده 
ماست چرب و سفت ۱ پیاله کوچک 
جعفری خرد شده ۲ قاشق 
نمک , زردچوبه , فلفل , رب گوجه , آب لیمو تازه  به میزان لازم 
فلفل دلمه به رنگ دلخواه ۴ قاشق 
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 
پیاز ۱ عدد 
سیر ۲ تا ۳ حبه 
مقداری کره یا روغن زیتون عطر دار 

طرز تهیه :
بادمجانهای کبابی رو پوست بگیرید , و داخل ظرفی مقداری آب بریزید و بهش نمک و آب لیمو اضافه کنید و بادمجانهای پوست گرفته رو داخل این محلول قرار بدید تا مزه دار شه 
به ماست , جعفری و سیر له شده و همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید 
پیاز ها رو خرد کنید و تفت بدید و بعد بهشون گوشت رو اضافه کنید و بزارید تا سرخ شه 
رب گوجه و فلفل دلمه ها رو هم اضافه کنید و موادتون رو کنار بزارید 
حالا بادمجانها رو از آب در بیارید و بزارید تو آبکش تا آب اضافه گرفته شه 
و بعد له کنید و داخل تابه مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و بادمجانها رو تفت بدید 
بزارید کمی خنک شه و به مخلوط ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید 
داخل ظرف دلخواه خودتون سرو کنید و مواد گوشتی رو  هم روی بادمجانها قرار بدید 
این غذا رو هم با نان و هم با برنج میتونید میل کنید 
و باید بگم که عطر و طعم خوب بادمجان کبابی در کنار مواد گوشتی بسیار لذیذ و خوشمزه بود :)
نوش جان , گیلدا





Kommentare:

  1. اره دقیقا توقع ما از کباب همونجوری هست که گفتی .و جالبه که ترکیه انواع و اقسام کباب رو داره ...همین طور هم کوفته
    از اونجایی که مخلص بادمجونم اینم باید بسیار با ذایقه من جور باشه
    نوش جون عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دقیقا شادی جون , کوفته رو فراموش کردم :))
      بله , شما هم مثل من از عشاق بادمجانی عزیزم , میدونم م م م ^_^

      Löschen
  2. به به ،خیلی باید خوشمزه باشه .
    حق با شماست غذاهای ترکی خیلی به ذائقه ی ما نزدیکه
    دستتون درد نکنه و نوش جونتدن بتشه 💖

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جات خالی عزیزم , مرسی از کامنتت
      :***

      Löschen
  3. به به.من عاشق غذاهای ترکی ام.ممنوووون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هلیا جون , من هم دوست دارم ^_^

      Löschen
  4. معلومه خیلی خیلی خوشمزه است با این موادش چیزی که عیان است ..... نوش جونتون باشه خیلی هوس انگیزو خوشگل درست کردی گیلدای عزیز ♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , اگه به بادمجان مثل من علاقه داشته باشید حتما خوشتون میاد :)

      Löschen
  5. به به چه دستور عالییییی عاشق بادمجونم اونم کبابی کنارش گوشت هم باشه چه شود نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت اعظم جون , من موندم چرا بعضی ها از این بادمجون نازنین بدشون میاد :))))))))

      Löschen