غورآبه , ترش واش - گیلانی


مدتی پیش داشتم تو گوگل جستجو میکردم که به لیست غذا های گیلکی  رسیدم
به قول یکی از دوستان ، فکر میکردم که تمام غذاهای گیلکی  رو بلدم ؛) ولی با خوندن لیست غذاها دیدم نه بابا ..........
نام این خورشت غورآبه هست ، که این هم یکی از همون غذاهای تو لیستی بود
به نظر من که خوشمزه بود ، میتونید شما هم امتحان کنید

مواد لازم :
گوشت مرغ یا جوجه به اندازه کافی
سبزی شامل : اسفناج ، گشنیز ، نعناء جمعا ۱ کیلو
ترش واش ،یک  سبزی شمالی که باید همراه با سبزیهای بالا باشد ، که من در دسترس نداشتم
چند حبه سیر
پیاز ۱ عدد
آبغوره یا غوره
تخم مرغ ، به تعداد افراد خانواده
نمک ، فلفل
در ابتدا تیکهای مرگ را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم


 پیاز را تفت داده ، سبزی خرد شده را اضافه کرده  و سرخ میکنیم ، در آخر سیر را له کرده و همراه با نمک و فلفل و مقداری آب اضافه میکنیم


سپس مرغ و آبغوره یا خود غوره را نیز اضافه کرده ، و میگذاریم تا خورشت ما کم کم جا افتاده شود



در پایان کار به ازای تعداد خانواده ۱ عدد تخم مرغ داخل خورشت شکسته و درب قابلمه را گذاشته تا تخم مرغها ببندد
نوش جان ، گیلدا 






Kommentare

  1. جل الخااااااااااالق

    AntwortenLöschen
  2. اوه ه ه ه ه هانی جان ، خودتی ؟ !!!
    بالاخره موافق شدی تو وبلاگم کامنت بذاری عزیزم ؟؟ :)
    ببینم تو اسم این خورشت رو شنیده بودی ؟؟ :)

    AntwortenLöschen
  3. besyar jalan. Thanks.

    Dr Shahin Pourgol
    www.facebook.com/RashtiFood

    AntwortenLöschen
  4. ممنونم از لطفتون آقای پورگل
    و سپاسگزارم از کامنتتون

    AntwortenLöschen
  5. ببینم مرغ بهتر یا جوجه ؟ و اینکه این قازا باید خیلی خوشمزه باشه ، چون هم غورابه هست هم ترشواش
    بقیشم که پیدا نیست.

    AntwortenLöschen
  6. شما به میل خودتون از هر چی که دوست دارید تهیه کنید
    :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts