دلمه پای مرغ
اینو که میبینید دلمه کامل پای مرغ هست که با توجه به این دستور تهیه کردم
از اونجایی که خوردنش آسون بود ، و درست کردن مرغ کاملش سخت ...... این بود که تصمیم گرفتم فقط از پای مرغ استفاده کنم
اگه مایل بودید بدونید استخوان داخل ران مرغ رو به چه صورتی در آوردم ، میتونید دوباره از همون مراحلی که گفتم و از عکس شماره ٦ و ٧ کمک بگیرید
که در واقع با پشت چاقو چند ضربه روی استخوان زدم تا اول بشکنه و بعد با چاقوی تیز کوتاهی گوشتها رو از اطراف استخوان جدا کردم با بیرون آوردم
واسه اینکار باید پوست مرغ باقی باشه تا بتونید اونو به راحتی ببندید
من واسه داخلش از برنج پخته و جعفری خرد شده و مقداری پیاز و فلفل دلمه رنگی استفاده کردم
البته همراه با نمک و فلفل
اینکه چه چیزی داخلش میزارید بر میگرده به سلیقه شخصی خودتون
مواد رو داخل ران مرغ پر میکنید و با کمک نخ مخصوص حرارت اونو میدوزیید ، یا با خلال دندان محکم میکنید
واسه روش هم از پودر آماده استفاده کردم ، که مخلوطی از پاپریکا ، نمک ، رزماری ، دارچین ، فلفل و کاری هست
اما باز میتونید به میل خودتون هر چیزی که دوست داشتید روش بمالید
واسه مدت ٣٠ تا ٤٥ دقیقه داخل فر قرار دادم و با مقداری پوره سیب زمینی میل شد ، جای شما بسیار خالی ی ی :)
نوش جان ، گیلدا
wowwwwwwwwwwwwww che morghiiiiiiiiiiiii ye kami sakhte dorosht kardanesh vali be khoshmazegish miiarze nushhhhhhhhhhhhh azizammmmm
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، نه بابا فکر میکنی سخت نیست گلی
Löschenفقط اولیش دست بیاد همه برات راحت میشه
بسیاااااار بسیااااار عالی و باسلیقه ، بهت میگم تو استاد کارهای سختی ، میگی نه ، ببین چه کردی مادر جان ، نووووش جونتون :*
AntwortenLöschenها ها ، مرسی رزکم
AntwortenLöschenنه بابا استاد کجا بود ، به قول یکی ما عادت کردیم کرهای سخت رو به جون بخریم :))))))))))
منم با رزى موافقم! گيلدا جون استاد كارهايى سختى! من اگه بودم يك سال طول مى كشيد برم سراغ اين دستور!!!!!
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم ، نه بابا فکر میکنی
Löschenواسه من هم اول همچین جالب نبود وقتی رفتم تو کارش دیدم نه بابا میشه از عهدش بر اومد
١٠٠% شما نازنینها بهتر از من درست میکنید
:**
به به گیلدای عزیز خیلی جالبه بایدخوشمزه هم باشه...نوش جونتون.♥
AntwortenLöschenمرسی صفا جون ، جای شما خالی عزیزم :*
AntwortenLöschenدوستان به جای ما..♥
Löschen:)
Löschen<3
منم این غذا رو درست می کنم حتی بال مرغ رو هم میشه استخونش و در اورد و پر کرد
AntwortenLöschenخیلی هم خوشمزه می شه به مواد داخلشم به قول تو خیلی می شه تنوع داد
:* دستت درد نکنه عزیزم جونم
:) اگه بامداد این عکس و ببینه باید برم پای گاز عاشق غذاهای اینچنینی است
هاها تو میگی بامداد ، من میگم پسرم که ۱۹ سالشه :))))))
AntwortenLöschenاتفاقا یکی دیگه هم به من گفت با بال مرغ ، ولی دیدم دیگه خیلی کوچیکه ، حوصلم سر میاد
:))))