خوراک مرغ و نخود - مراکشی



امروز میخواهم یک خوراک مراکشی رو بهتون معرفی کنم 
خوراکهای عربی به خصوص قسمت غربی همه مخلوطی از نخود دارند 
من از طعم نخود خوشم میاد حالا چه نخود خامی باشه که در خوراکها پخته میشه و یا نخودچی که از اردش هم میشه استفاده کرد 
و در آخر شیرینی نخودچی که یکی از محبوبترین شیرینی های منه :))))
خوب از حرف شیرینی که بیایم بیرون ، میریم سر این خوراک لذیذ مراکشی که ترکیبی بسیار جالب برام داشت و منو وسوسه کرد که حتما امتحان کنم 

مواد لازم :
سینه مرغ یا بوقلمون ١٢٠ گرم 
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه 
زنجبیل تازه ١ بند انگشت 
لوبیا سبز تازه ١٠٠ گرم 
روغن زیتون ٢ قاشق 
پودر پاپریکای شیرین ١ قاشق چای خوری 
پودر فلفل سیاه  ١ قاشق چای خوری 
زردچوبه ١ قاشق چای خوری 
پودر زیره ١ قاشق چای خوری 
١ قوطی  کنسروی گوجه یا ٣ تا ٤ عدد گوجه نگینی خرد شده 
آب مرغ یا آبگوشت ٢٥٠ میل 
نمک 
آب نصف لیمو ترش ، و ١ قاشق چای خوری پوست لیمو 
نخود پخته حدود ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم 
مقداری جعفری خرد شده واسه تزیین 

طرز تیهه :
گوشت سینه رو خرد کرده و همراه با لوبیا و پیاز کمی با روغن تفت میدیم 
کل ادویه رو همراه با سیر و زنجبیل رنده شده اضافه میکنیم ، و همراه با ادویه کمی تفت داده 


در این مرحله گوجه ها رو همراه با آب مرغ و نخود  اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم جا افتاده شه 


موقع سرو کردن کمی روغن زیتون و جعفری  خرد شده روی خوراک میریزیم 
این خوراک رو میتونید با نان میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 





Kommentare

  1. واى گيلدا دلم خواست! خيلى بايد خوشمزه باشه! منم خيلى از طعم نخود خوشم مياد! حتما مى درستمش! راستي ظرفات هم خيلى خوشگلن! ... دستاى گلت درد نكنه براى دستور و عكس خوشگل و اين همه سليقه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی ، شرمنده نکن بابا ، شما خودت کل سلیقه و هنری عزیزم :***

      Löschen
  2. به به عالیه گیلدا جون....یعنی لذت بردم از عکساش چه برسه به خودش!!! چقدر پستای رنگ و وارنگ جدید که من ندیدم. برم در وبلاگت غرق شم ببینم چه خبره :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، قربونت عزیزم
      قابلت رو نداره ، انشاء الله اینجا که اومدی برات هر کدوم رو که خوستی درست میکنم :**

      Löschen
  3. منهم عاشق نخودممممممممم فقط خواستم گفته باشم جدا از دستور خوبت عکسات و ظرفای خوشگلت هم بی نظیرن عزیزمممممممم

    AntwortenLöschen
  4. مرسی گلی ، خودت بی نظیری ی ی ی :****

    AntwortenLöschen
  5. گیلدا جان دستت درد نکنه .واقعا بعضی وقتا منم دور برنج رو خط میکشم.جز شکم رو گنده کنه کاری نمیکنه ممنون خانمی .راستی گیلدا جان توی هند و پاکستان هم خیلی زیاد از نخود استفاده میکنند و نخودشون هم دو سوته می پزه بر خلاف نخود ایرانی که چندین ساعت با زودپز هم پخته نمیشه.ممنون بازم و نوش جونت

    AntwortenLöschen
  6. چه جالب نسرین جون ، من همش فکر میکردم اونجاها بیشتر از انواع دال استفاده میشه
    مرسی از کامنتت عزیزم

    AntwortenLöschen
  7. gilda khanom chera nemizarin az matalebetoun be rahati estefadeh konim?

    AntwortenLöschen
  8. خیلی ببخشید , یعنی دیگه باید چکار کنم که بتونید استفاده کنید ؟؟
    منظور شما رو متوجه نشدم !!!!!!!!!

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts