نان هندوانه
وقتی به شب چله نزدیک میشید ، و بخواهید تو ١ مسابقه شرکت کنید , واسه سوالی که ازتون در مورد میوه های اون شب میپرسن ....... چه جوابی میدید ؟
یقینا همه به یاد هندوانه میفتند ، البته انار هم سنبل خوبی هست ولی دیدم این روزها خیلی به انار گیر دادم ، گفتم اینبار یادی از هندوانه کنم :))
امیدوارم که فصل انار تمام شه تا من از این میوه دست بردارم :))))
متاسفانه این نان هندونه من زیاد جالب نشد ، اول اینکه کشمش کم ریختم
و دوم اینکه خمیرهای سبز و سفیدش رو خیلی نازک گرفتم
ولی خوب اینو هم میزارم تا بدونید بنده هم خرابکاری دارم و شما اشتباهات منو تکرار نکنید
مواد لازم :
شیر ١ پیمانه ( برای دیدن پیمانه یا کاپها به سمت راست صفحه و جدول داده شده دقت کنید )
کره ١ قاشق سر پر
شکر ٢ قاشق سوپخوری
خمیر مایه خشک ١ بسته یا ٧ گرم یا ١ بسته خمیر ترش تازه
آرد به میزان لازم
کشمش به میزان دلخواه
رنگ خوراکی ، سبز و قرمز
طرز تهیه :
بعد از کمی خنک شدن خمیر ترش رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و ١٠ دقیقه صبر میکنیم تا عمل بیاد
حالا کم کم ارد رو اضافه کنید تا خمیر نسبتا شلی به دست بیاد
این خمیر رو به ٣ قسمت تقسیم کنید ، یعنی ٢ قسمت مساوی با مقدار کم ، و ١ قسمت که بیشتر باشه
اول از همه از خمیر کمتر که یکی باید رنگش سفید باشه شروع میکنیم و کم کم ارد اضافه میکنیم تا دیگه خمیر به دستمون نچسبه
اونو با نایلون میپوشانیم و کنار میزاریم
حالا سراغ خمیرهای رنگی میریم ، اونی که بیشتر بود رو با رنگ خوراکی قرمز رنگی میکنیم و هم میزنیم و دوباره کم کم ارد اضافه میکنیم تا مثل خمیر سفید به دست نچسبه و کشمشها رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم
همین کار رو با خمیر سومی که خمیر سبز رنگ ما هست انجام میدیم
به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقیقه به خمیرها استراحت میدیم
حالا خمیر قرمز رو به صورت استوانه در آورده و ی گوشه بزارید
خمیر سفید رو با وردنه باز کنید ( دقت کنید که مثل من زیاد نازک نکنید ) و روش رو کمی با برس خیس کنید و خمیر قرمز رو روش قرار بدید و از اطراف خمیر سفید رو روش بیارید و بپوشونید ، اضافات خمیر رو هم اگه به جا مونده بگیرید
حالا خمیر سبز رو پهن کنید همون کاری که با خمیر سفید انجام دادید انجام بدید
پس با این حساب : اولین لایه خمیر سبز هست ، دوم سفید و سومی قرمز که کاملا داخل قرار داره
حالا به همون صورت داخل یک قالب مستطیلی بزارید و دقت کنید که قسمت برش خرده خمیر زیر باشه تا موقع پخت باز نشه
به همین صورت به مدت ٣٠ دقیقه دیگه استراحت بدید
و بعد داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٠٠ درجه و به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه بزارید تا بپزه
طعم این نان شیرین هست و با کره خیلی لذیذ میشه ، دقیقا مثل نان کشمشی
بعضى موقع ها اينقد از ذوق و روحيه آشپزي و شيرينى پزى و نون پزيت گيلدا كيف مى كنم كه مى مونم چى بگم! اين دفعه هم از اون دفعه هاست! بسى كيف كردم! مخصوصا از رنگ قشنگش! دستت طلا خانوم
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم ، ی مدت نبودی که منو آنقدر لوس کنی :)))))))))
Löschenقربون محبتت عزیزم
Kheili zyba, mishe keikesham dorost konid?
AntwortenLöschenممنون از لطفتون ، اتفاقا در فکرش هستم ، ولی فکر نکنم که تو این فصل یا بهتر بگم تو این شب چله موفق شم :)
Löschenاتفاقا خیلی هم خوشگل شده ، از این هندونه هاست که تخمه کم دارن ، روش ایراد نذار که من عاشقش شدم ، دست خودت و حوصله ی زیادت درد نکنه ، کلی لذت بصری بردم :)
AntwortenLöschenقربونت رزکم ، اره خودم هم به خودم اینجوری دلداری دادم ، که هندونه نارس خریدم :)))))))))
Löschenگیلدا جون اینکه عالی شده عزیزم دقیقا برای من هندونه رو مجسم کرد آفرین به این همه ذوق و استعداد و سلیقه
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، خوشحالم که ی خورده شبیه شده :)))
Löschenبه نظر منم خیلی ناز شده نونهای این مدلی زیادی توی نت دیده بودم ولی هندونه رو نه و به نظرم ایده خیلی خوبی برای شب یلداست
AntwortenLöschenخلاصه که خیلی باحال شده گیلدا جون دستت درد نکنه عزیزم
مرسی لاله جون ، خوشحالم که خوشت اومد عزیزم <3
Löschenچه نون نون و ایده قشنگی در مسابقه هم حتما نمره 20 میگیری دستت در نکنه
AntwortenLöschenها ها مرسی مهناز جون :))))
Löschenوای عالی شده گیلدا جونم چطور راضی نیستی مادر خیلی خوشگل شده دستت درد نکنه :)
AntwortenLöschenمرسی پگاه جون ، عزیزم اگه شما ها رو نداشتم چه کار باید میکردم ؛)
AntwortenLöschenگیلدا جان فکر میکنم برای این پست قشنگت کامنت نوشتم ولی شاید طوفان دیروز برده باشش ......شایدم چون در پیج براش کامنت نوشتم فقط دچار تصور و توهم شدم والله بعید نیست ..... در هر صورت آنقدر جالب و زیبا هست که چند بار دیگه هم براش بیام و کامنت بدم ...♥......نوش جونتون باشه ...♥ عالیه خسته نباشی
AntwortenLöschenوای ی ی ی صفا جون کلی از کامنتت خندیدم :)))))))))
AntwortenLöschenاره بخدا راست میگی این باد و طوفان به وبلاگ ما هم رحم نکرده :)))))
عزیزم مرسی از لطفت و کامنتی که گذاشتی
خواهش میکنم گیلدای عزیز انشالله همیشه شاد و خندان باشی ..♥
Löschenقربون محبتت عزیزم , آرزوی من هم واسه همگان همینه
Löschen