آش ترخینه



هوا دیگه کم کم داره سرد میشه و فصل تهیه انواع آش و سوپ هم رسیده 
چقدر تو این هوا آش و سوپ هم میچسبه :)
براتون مدتی پیش طرز تهیه ترخینه رو گذاشته بودم که امیدوارم تهیه  کرده باشید ، و الان براتون طرز تهیه آش ترخینه رو میخواهم بذارم 

مواد لازم :
نخود ، لوبیا قرمز ، عدس ، لوبیا چیتی از هر کدام ۱ استکان 
سبزی آش ۳۵۰ گرم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
۴ عدد ترخینه 
پیاز داغ ، سیر داغ ، نعناء داغ 



طرز تهیه :
 ترخینه ها رو داخل آب گرم ۳ ساعت زودتر خیس کنید 
ترخینه رو همراه با آبش و حبوباتی  که از شب قبل خیس کردید بذارید تا بپزه 
دقت کنید که بعد از ریختن ترخینه نمک آش رو اندازه بگیرید 
بذارید تا مواد خوب بپزه و ۱۰ دقیقه آخر سبزی آش خرد شده رو به آش اضافه کنید 
مقداری از پیاز داغ رو مخلوط آش کنید ، و بقیه رو همراه با سیر داغ و نعناء داغ واسه روی ان استفاده کنید 
من همیشه از مقداری زعفران دم کرده هم استفاده میکنم 
نوش جان ، گیلدا 







Kommentare

  1. وای من دیوونه هر آش و سوپی هستم....آخ که دلم خوااااااااست...ترخینه برام دخترعموم فرستاده ولی هنوز استفاده نکردم..دلم خوااااااااست بسی گیلداااا

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانی جون حتما برو تو کارش که خیلی خوشمزه میشه
      البته این آش ترخینه اراک هست و کرمانشاهایی ها جور دیگه تهیه میکنند

      Löschen
  2. چقددددددر هوس انگیزه ، به به ؛ آخرش هم این ترخینه رو درست نکردم گیلدا جونم ؛ اما نوش جون شما باشه

    AntwortenLöschen
  3. مرسی روزکم ، حتما تهیه کن ، چون بسیار لذیذ هست
    یادمه وقتی داشتم ترخینه رو تهیه میکردم ، همسرم به من گفت بابا این چیه آخه ، چقدر حوصله داری ، آخه مگه چقدر میخواهد مزه غذا رو عوض کنه ؟؟؟
    الان که براش اش یا سوپ تهیه میکنم ، میگه چقدر خوشمزه شده ، و باورش نمیشه که کار اون ترخینه ها باشه :)))))))

    AntwortenLöschen
  4. وای گیلدا جون چقدر این آش خوشمزه تو این روزای سرد پاییزی می چسبه!!! اینقده دلم خواست که نگو!دستت طلا عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. جات خالی شبو جون ، کاش اینجا بودی

      Löschen
  5. :) چه جالب
    *** منم خیلی سوپ و آش دوست دارم دستت درد نکنه گیلدا جون

    AntwortenLöschen
  6. مرسی لاله جون ، جای شما هم خالی عزیزم

    AntwortenLöschen
  7. واااااااااای که چقدر خوشمزست
    عکسهاتم 20 عزیزم مرســـــــــی برای دستور اش خوشمزت

    AntwortenLöschen
  8. مرسی نازنینم م م م م :)))))

    AntwortenLöschen
  9. من تابحال نخوردم ولی‌ قیافش که خیلی‌ خوشمزه هست . نوش جونتون عزیزم .

    AntwortenLöschen
  10. مرسی عارفه جون ، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنی :)

    AntwortenLöschen
  11. وااای گیلدا دهنم آب افتاد ،خیلی خیلی دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  12. وای ی ی ی الی جون ، خودتی ؟؟
    چه خوشحالم کردی که اینجا اومدی :))) مرسی عزیزم

    AntwortenLöschen
  13. Gilda junam man ta hala tarkhineh nakhordam nemidunam tu tanha ya tu ash che mazehi mideh vali esmesh va vasvesh ro ziyad shendiam merciiiiiiiiii azat ke behem yad dadi age aftabi tu in kharab shodeh rokh be namaye dar avalin forsat midarastam. busssssssss

    AntwortenLöschen
  14. خراب شده رو خوب اومدی ی ی :)))))))))
    اره فدات شم متاسفانه به گرما احتیاج داره تا خشک شه
    اما حتما تهیه کن ، خیلی خوشمزه هست ، چون با دوغ تهیه میشه ، طعمی مثل اش دوغ یا کشک میده
    ولی چون از اول به خوردش میره ، خیلی خیلی بهتره طعمش
    :**********

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts