کباب فلفل دلمه
این هم یک دستور دیگه که داخل یکی از مجله های آشپزی ایرانی پیدا کردم با نام کباب فلفل دلمه
البته این ترکیب باید گریل میشد ، ولی از اونجایی که من امکانات گریل رو چه در تابستون و چه در زمستون ندارم تصمیم گرفتم که سرخش کنم
مواد لازم برای این کباب بستگی به تعداد اون داره و همچنین مقدار گوشتی که دور فلفلها میپیچید
و به خاطر همین من فقط طرز تهیه رو براتون مینویسم و تعداد اونرو به عهده خودتون میذارم
ترکیب گوشتی که در این فلفلها هست دقیقا همون ترکیبی هست که تو کوفته پنیر به کار بردم
یعنی گوشت چرخ کرده رو همراه با ادویه و نمک و فلفل و پیاز، ۱ عدد تخم مرغ و مقداری نان تست که از قبل خیس کردم ، خوب میکس کرده تا حالت چسبندگی به وجود بیاد
تعدادی فلفل پپرونی یا فلفل دلمه کوچیک انتخاب کنید و اونها رو با چاقو از یک طرف ببرید ، اگه لازم بود داخلش رو تمیز کنید
و داخل فلفلها مقداری پنیری که ا حرارت آب بشه بزارید
بعد از پر کردن فلفلها دور تا دور اونها روبا گوشتی که از قبل میکس کردید میپوشانید و باید دقت کنید که انکار رو با دست خیس انجام بدید و خوب گوشت رو به فلفلها فشار بدید تا بچسبه
و اگه امکان گریل کردن رو داشتید که بهترین نحوه پخت خواهد بود ، وگرنه که مثل من باید یکی یکی و با دقت سرخش کنید
و سپس نوش جان ، گیلدا
وااااااااااای چقدر عالی شده گیلدا جونم ، من غش بکردم که ، چسبوندن گوشت به فلفل سخت نیست ، یعنی وا نمیره ، نه که سطح فلفل لیزه ، برای اون پرسیدم ، اما حتما حتما امتحان میکنم ، بذار بنویسم :))))
AntwortenLöschenدستت درد نکنه اسسسستاد :**
با اجازه استاد
Löschenنه رزي جون وا نمي ره تو برو بپز اون با من
:))))
اينبار من نخود اش شدم گیلداجون
مرسی رزکم ، عزیزم اگه مواد گوشتی خوب حالت چسبندگی داشته باشه ، راحت میتونی انجام بدی
Löschenالبته باید تکه تکه کار کنی ، ولی مشکلی پیش نمیاد ، ۱۰۰% البته گریل که کنی دیگه لازم نیست اینجور مواد رو تهیه کنی و فقط مثل کباب کوبیده باشه کافیه
بابا ترو خدا به من استاد نگید ، بدم میاد
Löschenآخه من و چه به استادی ی ی ی
لاله ، خدا بگم چه کارت نکنه کلی خندیدم :))))))))))
چشم استاد دیگه نمی گیم
Löschen:)))))))
لاله جون شانس آوردی که از من دوری :))))))
Löschenچه جالب منم يه مدل از اين كبابهاي فلفلي رو از مجله اشپزي داخل ايران ياد گرفتم ولي اون با فلفل هاي سبز كوچولو و بدون استفاده از پنیر است، اونم خيلي خوشمزه مي شه به شرط اينكه از غذاهاي تند خوشت بياد چون تندي فلفل كاملا به خرد كباب مي ره
AntwortenLöschenاين مدلم بخاطر پنیر و عطر فلفل دلمه اي بايد عاااالي باشه
دستت درد نكنه خلاصه
:)))))
چه جالب ، ، لاله جون کدوم فلفل کوچوکو ها رو میگی ؟؟ همونها که سبزه هم شیرینش هست هم تند ؟؟؟
Löschenاگه اونها باشه ، مگه میشه در اونها به اون کوچکی گوشت پیچید !!!!!!!
البته اینها هم باید از فلفلهای از این کوچکتر تهیه میشد ، ولی اون موقعها پیدا نمیکردم .، حالا زیاده :))))))))
آره عزیزم البته درست می گی اونایی که خیلی ریزن و نمی شه ولی یادمه وقتی می رفتیم شمال ازاونجا فلفل شمالی می گرفتیم که بلند و باریک بود با اونا خیلی عالی می شه
Löschenمن یه چند بار درست کردم واقعا خوشمزه می شه
وای محشره! من که خیلی دوست دارم حتما درست می کنم! می گم راستی گیلدا جون و بقیه دوستان نظرتون درباره گریل کردنش تو فر چیه؟؟؟ فکر کنم جواب بده
AntwortenLöschenوالا شبو جان از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان من نظری ندارم
Löschen:))))))))))))
گیلدا جون عزیزم من و گذاشتی اینجا خودت کجا رفتی؟؟
Löschen*
*
*
اشکال نداره اگه دستت بند است برو به کارات برس من هستم
:))))))
مرسی شبو جونم ، فکر خوبه ، باید حتما اینبار امتحان کنم :****
Löschenلاله جون ، مرسی از اینکه تو غیبت من به مهمونهام رسیدی عزیزم :)))))
Löschenخدا خیرت بده :))))))))
خواهش می کنم عزیزم
Löschenاگه بازم کار داری برو من هستم
:)))))))))
:))))))))) *****
Löschenکاش میتونستم دستم ببرم تو صفحه مانیتور اون دسته فلفل رو میگرفتم به دندون میکشیدم . مرسیییییییییی گیلدا جون مثل همیشه عالیییییییییی عزیزم .
AntwortenLöschenمرسی گلکم ، جات خالی عزیزم :****
Löschenمنم اون ورژنی که لاله گفت رو دیده بودم ولی امتحان نکردم...اینم خیلی خوشم اومد گیلدایی...مرسی عزیزم
AntwortenLöschenخواهش میکنم هانی جون ، لطف داری عزیزم :**
AntwortenLöschenyani aliiiiiiiii man chetor ino nnadideh budam bussssss
AntwortenLöschenمرسی گلم :)))
AntwortenLöschenاین مال اون موقع ها بود که آدم بدی بودم و فقط ١ جا کارم رو میزاشتم :))))
من تا حالا این فلقلها رو امتحان نکردم تند نیسن؟
AntwortenLöschenنخیر نیستند ، امتحان کنید
AntwortenLöschen