سوخاری مارچوبه با ماهی
این یکی از اون غذاهای بود که تو بهار تهیه کرده بودم ، زمانی که فصل مارچوبه تازه هست ، ولی وقت پست کردنش نبود
همونجور هم که گفتم من عاشق این سبزی هستم و هر وقت که تازه اون پیدا شه ، بدون وفقه خریداری ، و خورده میشه :))
من قبلا طرز تمیز کردن مارچوبه و پختش رو براتون گذاشته بودم
این مارچوبهای سوخاری هم به همون روش تمیز و پخته شده فقط چون باید سوخاری میشدند، کمی کمتر زمان پختش رو گذاشتم
اگه الان هم خواستید این روش رو پیاده کنید ، میتونید از مارچوبهای یخی یا کنسروی استفاده کنید
روش کار هم به این صورت بود که مارچوبه ها رو بعد از پختن ، گذاشتم حسابی آبشون گرفته شه
و طبق سوخاری های دیگه اول به آرد آغشته کردم و بعد به به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری و گذاشتم تو روغن زیاد سرخ شه
در کنار این مارچوبه های لذیذ مقداری هم ماهی و سیب زمین پخته میبینید
نوش جان ، گیلدا
چه بامزه شده گیلدا جون اگه نگفته بودی نمی تونستم حدس بزنم مارچوبه است
AntwortenLöschenتا حالا درست نکرده ام ولی کلی به هوسم انداختی
***
مرسی لاله جون
Löschenخیلی لذیذ ه به خصوص مارچوبه سبز ، حتی میشه با سس هلندی و به تنهایی با لذت خورد
حتما امتحان کن عزیزم :*****
اون عکس اولیه اینقد هوس انگیز شده که آدم دلش می خواد همون جا این مارچوبه های خوشگل رو یه گاز بزنه! دست گلت درد نکنه دوستم
AntwortenLöschenمرسی شبنم جونم ، قابل نداشت نازنین :****
Löschenچقدر هوس انگیز شدن گیلدا جون ؛ همیشه دلم میخواست از اون پست که گذاشته بودین برای مارچوبه استفاده کنم و بدرستم ؛ همیشه نشده ؛ اما اینبار دیگه همت میکنم ؛ اینجا اکثرا مارچوبه هست ، تا حالا امتحان نکردم ، اما راستش رو بگم دلم برفته.........
AntwortenLöschenمرسی رزکم :** راستش من خودم وقتی ایران بودم با اینکه پدرم پیش ژاپنیها کار میکرد و مراتب رو میزشون این گیاه رو میدیدم
AntwortenLöschenاصلا تصور خوردنش رو نداشتم ، تا اینکه اینجا اومدم و با خرید دیوانه ور آلمانیها تشویق شدم یکبار امتحان کنم
و دیدم واقع لذیذ ه ، حتی به تنهایی و با سس هلندی خیلی خوشخوراک میشه
اگه تازه اونو در دسترس دارید حتما یک بار امتحان کن
گیلدا جون هنوز کافلند مارچوبه تازه داره . اینقدر خوردنی شده آدم دوست داره ور داره بخوره .
AntwortenLöschenوای ی ی چه خوب ، متاسفانه از ما خیلی دوره ، من هر از گاهی میرم اونجا :(
AntwortenLöschenفکر کنم مال اسپانیا باشه ، چون اینجا که دیگه خیلی وقته فصلش تمام شده