بروشتای گوجه و پنیر
شده تا به حال از بیرون میاد خونه ، حال و حوصله ندارید هیچ غذایی رو آماده کنید ؟؟
اون موقع هست که تنبلی بر همه چیز غلبه میکنه و مجبورت میکنه با ساده ترین و دم دسترین وسایل موجود ، ی جورشکم پر سرو صدات رو خاموش کنی :))
این صحنه رو که میبینید یکی از همون روزها بود
جالب اینکه بعد از مدتی که نمیدونستم به چه عنوان معرفش کنم دیدم جایی با نام ' بروشتای گوجه و پنیر ' معرفی شده !!!!
روش کار خیلی سادست ، اول احتیاج به مقداری نان باگت داریم که به صورت اریب بریده باشیم
سپس مخلوطی از گوجه فرنگی رنده شده و سیر له شده ، مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون تهیه میکنید
سس آماده رو روی نانها میمالید و روی هر تیکه از نانها مقداری پنیری که بر اثر حرارت آب بشه میزارید
من از پنیر Mozzarella استفاده کردم
قطعات نان رو با حرارت ۱۷۰ به مدتی که پنیرها آب بشند داخل فر قرار بدید
نوش جان ، گیلدا
چقدرم خوشمزه دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمنم گاهی با گوجه گیلاسی نصف شده و هر سبزیجاتی که دم دستم باشه این و درست می کنم به قول تو هم سریع اماده می شه هم خوشمزه است
ولی خودمونیم گیلدا جون تو توی بی حوصلگی ها و خستگی هاتم خیلی کدبانویی من باید برای آشپزی حوصله داشته باشم و گرنه به احتمال قریب به یقین پناه می برم به غذای بیرون
البته تعریف از خود نباشه
:)))))))))))))))
مرسی لاله جون ، البته من هم پیش میاد که کم حوصله باشم و حال هیچیرو نداشته باشم
Löschenولی خوب به نظر من کسی که به ی کار علاقه داره اونو به هر نحوی که ممکن باشه انجام میده
در عین سادگی ولی خیلی خشمزهستتتت . نوش جونتون عزیزم .
AntwortenLöschenمرسی عزیز دل :***
Löschenچقددددددددر خوشمزست ، منم یه بار با پنیر و زیتون درست کردم ، اسمش رو گذاشتم نون و پنیر ، نمیدونستم یه همچین اسم شیکی داره ، با گوجه فکر کنم خیلی خیلی فوق العاده بشه ، رفتم تو کارش گیلدا جونم ، قربون خلاقیتهات برم من :*
AntwortenLöschenنوش جونت رزکم ، راستش من هم بی خبر از اسمش تهیه اش کردم :))
Löschenگیلدا جون به قول معروف دمت گرم که تو بی حوصلگی از این چیزای خوشمزه می درستی!اینجا دیدم که بعضیا از شدت علاقه وافر به بروشتا گاهی فقط همین رو تو رستوران نوش جان کنن. یعنی در این لول مردم این و دوس دارن
AntwortenLöschenها ها ها مرسی شبو جون
Löschenاره عزیزم ، اینجا هم همینجوره ولی من تو رستوران اکثرا بدون پنیر خوردم و حسابی تو فر گریل شده بود
راست گفتی..فکر کنم این غذا یا پیش غذا رو همه با هرچی دسشون بیاد زیاد درست م یکنن..خیلی خوشمزه ست و شیک
AntwortenLöschenدستت درد نکنه خانوم گل..رااااااااااستی دیروز یه رسپی خوبت شده بود ناهار اهل خونه...عااااالی بود....اگه گفتی چی؟!
مرسی هانی جون :)
AntwortenLöschenوای ی ی ی چه سوال سختی کردی ، چی بگم والا ، حالا خوشتون اومده بود ؟؟
منو هیجان زده کردی که بدونم کدوم بود :))))))))
اوهوممممم...صبر کن تا نویت تایپش بشه..فکر کنم دو ماه بعد :))))))))))))))
AntwortenLöschenا ه ه ه ه ه ه هانی تا اون موقع که من دق کردم
AntwortenLöschenعاااااشقشم من تا حالا اینجوریش رو نخوردم معمولا با تیکه گوجه درشت خوردمش باید خوشمزه باشه مرسی
AntwortenLöschenخیلی جالبه لیلا جون ، در حین سادگی اینو هر کی ی جور دیده یا تهیه کرده :))
AntwortenLöschenخود من هم با پنیر ندیدم فقط به صورت پوره دیدم که به مدت زیادی تو فر میزارند
گیلدا چون اون سفیدها روی نان باگت چی هستش مثل ماسته ممنونم
AntwortenLöschenعزیزم اون سفیدا پنیر هستند
AntwortenLöschenپنیر موزورلا که تو دستور هم نوشتم