پخت بن ماری چیست ؟ - Bain-Marie
تو خیلی از دستورات از پخت " بن ماری " استفاده میشه
و همیشه این سوال واسه خیلی از عزیزان پیش میاد که این یعنی چی ؟؟؟
این نام بر میگرده به قرن سوم که ییک زن یهودی به نام ماری از این روش برای گرم نگاه داشتن غذاها استفاده میکرد
این نام بر میگرده به قرن سوم که ییک زن یهودی به نام ماری از این روش برای گرم نگاه داشتن غذاها استفاده میکرد
البته خیلیها هم به روش پخت آشنایی دارند ، اما گاهی اوقات واسه بعضی از دوستان هم این سوال به وجود میاد که این چه نوع پختی باشه
پخت بن ماری در واقع پختی بدون حرارت مستقیم هست ، به این طریق که طبق تصویر بالا ظرفی رو پر از آب میکنید و میگذرد تا جوش بیاد که این ظرف اول ما خواهد بود
ظرف دوم شما ظرفی باید باشه از جنس پرکس یا استیل که کمی پهنتر از دهانه ظرف اول باشه
جوری که اگه روی ظرف میزارید داخل ظرف اول نشه
به این طریق شما فقط حرارت آب ظرف اول را به ظرف دوم منتقل میکنید
این روش بیشتر واسه آب کردن شکلاتها و یا انواع کرمها داخل دسر و سس ها استفاده میشه
در بعضی از رستورانها نیز از این روش برای گرم نگاه داشتن غذاها استفاده میکنند
در بعضی از رستورانها نیز از این روش برای گرم نگاه داشتن غذاها استفاده میکنند
گیلدا
بسیار عالی ، پست بسیار خوبیه گیلدا جونم
AntwortenLöschenمرسی گلکم :*****
AntwortenLöschenچقدر خوب کاری کردی خیلی به درد میخوره
AntwortenLöschen:***
AntwortenLöschen