اسنک مدالی بادمجان و پنیر - ترکیه

 

کشور ترکیه در کنار یونان و ایران ....بیشترین ایده های پخت و پز رو از صیفیجات بخصوص بادمجان دارند 

این هم یکی از خوشمزه های شمال ترکیه هست که اینروزها کمتر تهیه میشه 

اجزای تشکیل دهنده این پیش غذا یا کنار غذا ,  بسیار جالب توجه هست 

برای شروع بامجان مورد نظرتون رو پوست بگیرید و بزارید تو آب نمک 

بهتره که بامجانها نه زیاد نازک و نه زیاد مثل بادمجانهای آلمانی ,,, سوپر بادمجان باشه 

جداگانه مقداری پنیر فتا رو خرد کنید , بهش کمی پیاز و جعفری خرد شده اضافه کنید 

یک عدد تخم مرغ کوچیک و ۱ قاشق غذاخوری ارد هم اضافه کنید


 

مقداری نمک و فلفل و در صورت علاقه مقداری زردچوبه و پودر پاپریکا و ۱ حبه سیر له شده هم اضافه کنید 

موادتون رو خوب هم بزنید 

بادمجانها رو آبکش کنید و خوب خشک کنید 

از مواد پنیری یک  قاشق برداشته و روی بادمجانها بزارید و خوب با قاشق فشار بدید تا بهم بچسبه و حالت هرمی بگیره , شبیه به عکسها 

حالا اول روی بدون مواد رو تو روغن سرخ کنید 



و هنگام سرخ شدن کمی از روغن داغ روی مواد پنیری بریزید تا خودش رو با گرمای روغن بگیره 

و بعد طرف دیگه رو سرخ کنید 

بهتره که اینکار رو در ماهیتابه نسوز انجام بدید 

شما این اسنکها رو میتونید با انواع سس های دلخواه میل کنید 

نوش جان , گیلد




Kommentare

Beliebte Posts