اسنک مدالی بادمجان و پنیر - ترکیه
کشور ترکیه در کنار یونان و ایران ....بیشترین ایده های پخت و پز رو از صیفیجات بخصوص بادمجان دارند
این هم یکی از خوشمزه های شمال ترکیه هست که اینروزها کمتر تهیه میشه
اجزای تشکیل دهنده این پیش غذا یا کنار غذا , بسیار جالب توجه هست
برای شروع بامجان مورد نظرتون رو پوست بگیرید و بزارید تو آب نمک
بهتره که بامجانها نه زیاد نازک و نه زیاد مثل بادمجانهای آلمانی ,,, سوپر بادمجان باشه
جداگانه مقداری پنیر فتا رو خرد کنید , بهش کمی پیاز و جعفری خرد شده اضافه کنید
یک عدد تخم مرغ کوچیک و ۱ قاشق غذاخوری ارد هم اضافه کنید
مقداری نمک و فلفل و در صورت علاقه مقداری زردچوبه و پودر پاپریکا و ۱ حبه سیر له شده هم اضافه کنید
موادتون رو خوب هم بزنید
بادمجانها رو آبکش کنید و خوب خشک کنید
از مواد پنیری یک قاشق برداشته و روی بادمجانها بزارید و خوب با قاشق فشار بدید تا بهم بچسبه و حالت هرمی بگیره , شبیه به عکسها
حالا اول روی بدون مواد رو تو روغن سرخ کنید
و هنگام سرخ شدن کمی از روغن داغ روی مواد پنیری بریزید تا خودش رو با گرمای روغن بگیره
و بعد طرف دیگه رو سرخ کنید
بهتره که اینکار رو در ماهیتابه نسوز انجام بدید
شما این اسنکها رو میتونید با انواع سس های دلخواه میل کنید
نوش جان , گیلد
Kommentare
Kommentar veröffentlichen