قیمه کورگ - کردستان
تا بحال با خیلی از غذاهای سنتی کشورهای مختلف آشنا شدم , ولی باید به جرات گفت هیچ کشوری به اندازه ایران , با این همه تنوع غذایی روبرو نیست
البته شاید بگید هند یا ترکیه هم هست ....اما وقتی به رسپتها نگاه میکنید فقط ۱ یا ۲ تا مواد تو هر غذایی کم و زیاد میشه و اسم جدیدی بهش میدن مثل انواع بریانیهای هند یا کبابهای ترکیه
امروز میخواهم برتوان یک خوراک سنتی از کردستان بزارم
که با چند قلم مواد غذایی در دسترس تهیه میشه , ولی کلی لذیذ هست
نام این غذا محلی قیمه کورگ هست , که کورگ در زبان محلی همان تره هست
مواد لازم
تره ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ بوته بزرگ , که بهتره از پیازچه استفاده کنید
گوجه ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه
اگر از پیاز استفاده میکنید خرد کنید و بعد از کمی تفت دادن , بهش گوشت رو اضافه کنید و بزارید کمی از خامی در بیاد , ولی کاملا سرخ نکنید
تره شسته شده و خرد شده رو جداگانه سرخ کنید و اگر از پیازچه استفاده میکنید , همراه به تره ها اضافه کنید
مواد رو سرخ کنید و دربش رو بزارید تا آبش به آرامی به خوردش بره و بعد گوجه رنده شده رو بهش اضافه کنید, میتونید گوجه ها رو خرد کنید
باز درب ظرف رو بزارید تا غذا و سبزیجات با آب خودش بپزه
و هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره در خاتمه گوشت تفت داده شده رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب سرخ کنید و حرارتش رو کم کنید تا مواد خوب جا افتاده شه
این غذا در واقع یک جور خوراک هست و آب نداره و خشک باید باشه و اگه خوب مواد رو سرخ کنید و بزارید با آبش بپزه , احتیاج به اضافه کردن آب نیست
برای ما که واقعا لذیذ و یک طعم تازه بود
در خاتمه میتونید و برنج یا نان میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen