اُملت تخم مرغ و اسفناج قالبی


باز هم زمان از دستم در رفت 

و ی سری موارد موجب شد که نتونم چند ماهی اینجا باشم , البته فکر کنم این مشکل رو نه فقط من , بلکه کل هم وطنهام درگیرش بودن 

چند ماهی رو با شور و استرس و ترس و نفرت و گریه و .... گذروندیم 

خیلیها به زندگی روزمره خودشون ادامه میدن , ولی این به این معنی نیست که همه چیز رو فراموش کرده باشن 

این همون حکایت زخم دل خوردن هست که بر عکس زخم جسم هرگز فراموش نمیشه 

اما اینبار حکایت زخم جان و دل برای همه موندنی هست 😕 و فراموش نشدنی



 

و اما پست ساده ای که خیلی وقته تو لیستم هست و امروز وقتش رو دارم که براتون بزارم  

این ترکیب زیبا فقط با چند قلم مواد تهیه میشه و بسیار زیبا و شیک و مجلسی برای مهمانیهاتون هست 

اول از همه ۴ تا ۵ عدد تخم مرغ  رو با نمک و فلفل داخل ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید 




جداگانه مقادی آب جوش بیارید و اسفنجهای جوان رو داخل آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار بدید و بعد داخل آب خیلی سرد خالی کنید تا رنگش ثابت بمونه و بعد آبکش کنید  

میتونید فقط از اسفناج استفاده کنید یا اینکه مثل من از هویج هم که به صورت نواری و خیلی باریک بریدم استفاه کنید 

یک ظرف نسوز انتخاب کنید , بهتره از سلیکون باشه , کمی اطرافش رو چرب کنید 

اسفناج و هویجها رو به مایع تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید 

و مواد رو داخل قالب مورد نظرتون خالی کنید , دقت کنید که از همه مواد همه جا باشه



 

برای پختش ۲ کار میتونید انجام بدید , یا بزارید داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه خودش رو بگیره , ولی روش تغییر رنگ نده 

یا اینکه داخل قابلمه ای رو آب کنید و قالب رو  داخلش قرار بدید ( دقت کنید که آب تا نیمه قالب باشه ) و بعد با حرارت کم بزارید بپزه 

البته درب قالب رو فراموش نکنید 😁و تا زمان گرفتن تخم مرغها  بهش وقت پخت بدید 

بعد از اتمام کار هم با دقت از قالب خارج کنید و برش بدید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا 




Kommentare

Beliebte Posts