Mittwoch, 6. Dezember 2017

پیاز داغ ترد و کرانچی




خیلی وقته که تو دنیای آشپزی " البته از نوع ایرانیش " پیاز سرخ کردن ی صحبت داغه
صحبت من سر ی پیز داغ معمولی که همه تو اشپزیهاشون و غذاهاشون استفاده میکنن نیست , بلکه صحبت سر ی پیاز داغ کرانچی و خشک هست
اغلب عزیزان هم , پیاز داغ رو به روش اول پختن و بعدا .... سرخ کردن استفاده میکنن
باید به جرات بگم که ... با وجود اینکه خیلی وقته از این متد استفاده میشه , ولی من فقط ۱ بار ...  اون هم به دلایلی که مجبور بودم , ازش استفاده کردم
چون همش تو ذهنم این بود که به قول یک  مثل قدیمی : مورچه چیه تا کله پاچش باشه ؟؟!! :)))
و شاید همین ی بار هم موجب شد تا به فکر دیگه ای واسه تهیه یک پیاز داغ کرانچی باشم


اصولا تو دنیای آشپزی غربی , اون بلایی که ما سر پیاز موقع سرخ کردن میاریم , نمیارن :)))
و در واقع وقتی تو یک رسپت میگن : پیاز رو تفتش میدیم , واقعا همینکار رو میکنن ... یعنی تفت میدن
یا تو اکثر آشپزی هایی که من میبینم , بر عکس متد ما , اول گوشت و مواد دیگه رو تفت میدن , و بعد پیاز خرد شده رو اضافه میکنن
خوب این دقیقا  به دلیل مواد و خاصیت هایی هست که یک فروند :)))  پیاز میتونه داشته باشه
حالا شما فکرش رو بکنید که پیاز رو اول واسه مدتی بپزیم , و تازه بعد از اون به صورت کنتاکی سرخش کنیم !!
به عبارتی , جز تفاله خوشکل و خوشرنگ و مامانی ..... چیز دیگه ای تهیه نکردیم :))
و اما کاری که من انجام میدم  




طبق باقی دستورات پیاز رو خلالی خرد کنید
خلال ها رو روی پارچه یا دستمال تمیز آشپزخانه بریزید تا آب اضافه اون کشیده بشه
و یا میتونید با دستمال دیگه ای که روش قرار میدید , آب اضافه اونو بگیرید
حالا چند قاشق ارد معمولی بهش اضافه کنید
و پیازها رو با ارد حسابی آغشته کنید
در ظرفی روغن رو داغ کنید , و پیاز ها رو ( نه به صورت انباشته ) داخل روغن بریزید و مرتب هم بزنید
و در آخر کار که  به اندزه سرخ شده , بهش زرد چوبه رو اضافه کنید
و مثل هر کار دیگه که قبلا با پیاز داغ میکردن , شما هم اونها رو درون آبکش بزارید , تا روغن اضافه اش گرفته شه
خوب دیگه یک پیاز داغ خوب و سالم و خوشرنگ دارید , که حسابی ترد و خوشمزه هست , و همینجور سالم ترررررر :))))
نوش جان , گیلدا



Kommentare:

  1. مرسى گيلداى عزيز مهربون
    ممنون ازينكه وقت ميذارى و تجربيات و اطلاعاتت رو در اختيارمون قرار ميدى
    سال نو ميلادى پيشاپيش مبارك
    اگه براى كريسمس شيرينى مى پزى لطفا تو يه پست به ما هم بگو

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم , من هم ممنونم از توجه شما ^_^

      Löschen