Mittwoch, 5. April 2017

آش بلغور و شیر - ترکیه




چند مدت  پیش به دستور یک اش محلی از کشور ترکیه برخوردم
برام رنگ این اش و همینجور مواد تشکیل دهنده اش جالب بود
این اش ترکیبی از بلغور و شیر و حبوبات هست و به همین دلیل از رنگ روشن و جالب توجهی برخوردار هست
اصولا غذاهای کشور ترکیه به مزاج  ما ایرانی ها نزدیکه , و به همین  خاطر تصمیم گرفتم که این اش رو امتحان کنم
فقط چند مورد رو باید متذکر شم
اول اینکه این اش زیباییش به سفید بودن هست و به همین دلیل از ادویه های رنگ دار مثل زردچوبه استفاده نمیشه و همینجور از فلفل سفید استفاده میشه
و مورد دیگه اینکه مزه این اش به دلیل وجود شیر کاملا خاص , ولی در عین حال خوشمزه و لذیذ ه
و هر چی چربتر باشه خوشمزه تر هست


مواد لازم برای ۲ نفر :
بلغور ۱ استکان
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم ( که بهتره از همین گزینه استفاده شه تا گوشتهای دیگه )
فلفل سفید , به میزان دلخواه
نمک
پیاز ۱ عدد
لپه و نخود جمعا ۱ و نیم استکان ( میتونید از لوبیا سفید هم استفاده کنید )
کره , مقداری
پودر پاپریکا ( فلفل دلمه ) ۱ قاشق غذاخوری .... من از پودر دودی استفاده قدم
شیر ۱ لیوان


طرز تهیه :
حبوبات رو جداگانه بپزید و کنار بزارید
بلغور رو چند ساعت جلوتر خیس کنید
پیاز رو نگینی خرد کنید و همراه با کمی کره و روغن تفت بدید , دقت کنید که رنگش تغییر نکنه و قبل از اون از رو حرارت بر دارید
حالا بلغور و پیاز و گوشت رو با هم بزارید بپزه , باید خوب پخته شه و آبش کم شه
بعد از پخت گوشتها اونها رو جدا کنید و بکوبید و همراه شیر به مواد قبلی اضافه کنید
از اینجا باید کمی مواظب باشید , که هم ته نگیره و هم شیر سر نره
حبوبات رو هم اضافه کنید و بزارید چند جوش بزنه
جداگانه مقداری کره رو گرم کنید که آب شه , ولی تغییر رنگ نده
و پودر پاپریکا رو بهش اضافه کنید ( بدون حرارت دادن )
در انتها اش رو درون ظرف مورد نظرتون بکشید و از مخلوط کره و پودر پاپریکا روی اش رو , تزیین کنید
حالا دیگه اش زیبا و سفید و برفی شما آماده میل کردنه ^_^
نوش جان , گیلدا



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen