Sonntag, 5. März 2017

اسنک وانتون و پنیر




خمیر وانتون, یکی از اون خمیرهایی هست که منو خیلی عاشق خودش کرده :)))
چون هم کار باهاش راحته و هم زمانی که سرخ میشه حسابی کرسپی و ترده و هم کلی ایده میشه باهاش پیاده کرد
فقط کافیه که خود خمیر رو تو فریزر داشته باشید و بدونید که با چه مورد دلخواه , میخواهید تهیه اش کنید
قبلا هم  چندین مورد پیش غذا و همچنین خود غذا رو براتون تهیه کرده بودم
اینبار خمیر رو با پنیر موتزارلا تهیه کردم , و البته چون بی نمک بود کمی نمک و کمی هم روغن زیتون مخلوط به سیر بهش مالیدم و توی خمیر قرار دادم و با روغن زیاد سرخ کردم
این اسنک واقعا خیلی خوشمزه  بود , حتما امتحان کنید
و به عنوان یاداوری میگم که این خمیر ها رو میتونید از فروشگاه های آسیایی تهیه کنید
نوش جان , گیلدا





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen