Montag, 4. Juli 2016

ماهی حیدر آبادی - هندی



بعد از پخت کلی از غذاهای هندی , که از دید من خیلی هم خوشمزه و جالب توجه بودن 
نوبت به ی غذای دیگه میرسه که با گوشت ماهی تهیه میشه 
این غذا از اونجایی که با ادویه های متفاوت و تند و تیز تهیه شده , یقینا اولین چیزی رو که تو ذهن آدم زنده میکنه , دیار جادویی هند هست ...... پس عجیب نیست که اسمش هم * ماهی حیدر آبادی باشه ^_^
پخت این غذا در سس تهیه شده هست و میتونید بعد از تهیه اونو هم با نان و هم با برنج میل کنید 

مواد لازم :
ماهی دلخواه که گوشتی سفت داشته باشه ۳۵۰ گرم 
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری 
زیره ۱ قاشق 
کنجد خام ۲ قاشق "  "  "
تخم شنبلیله یا شنبلیله ۱ قاشق یا نصف قاشق شنبلیله خشک 
پیاز بزرگ ۱ عدد 
تخم گشنیز ۱ قاشق 
نصف قاشق زنجبیل رنده شده 
پودر چیلی , نمک و  زردچوبه  به اندازه دلخواه 
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد 
آب تمر هندی ۱ استکان 


طرز تهیه :
ماهی رو کمی نمک و فلفل زده به قطعات کوچکتر بریده و کمی سرخ کنید و کنار بزارید 
پودر نارگیل , تخم شنبلیله , کنجد , زیره را حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید و آسیاب کنید 
پیاز رو خرد کنید و با کمی روغن که بهتره گی یا کره باشه , جداگانه تفت بدید 
تمامی ادویه های گفته شده رو اضافه کنید و در بزارید  عطرشون بلند شه و بعد میتونید گوجه های خرد شده رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن تمر هندی رو اضافه کنید 
بزارید با حرارت کم موادتون جا بیوفته و بعد بهش ماهی ها رو اضافه کنید , حرارت رو همچنان کم نگهدارید و کمی زمان بدید که سس به خورد ماهی ها بره , چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی هست 
این خوراک کم آب هست و مزه اون بسیار جالب توجه و تکه ^_^
نوش جان , گیلدا 



Kommentare:

  1. حیف که الان تمر هندی ندارم وگرنه درست می کردم، به نظر خوشمزه می اد ، به نظرتون با سالمون خوب می شه، ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله , با سالمون هم لذیذ میشه , فقط باید کمی دقت کنید که له نشه

      Löschen
  2. lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeha ra taft dad va asiyab kard daghighan.ba tashakor farawan

    AntwortenLöschen
  3. lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeha ra taft dad va asiyab kard daghighan.ba tashakor farawan

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدید
      چون نباید روغن بریزید و بعد از اینکه عطر شون بلند شد و خنک شد آسیاب کنید

      Löschen
    2. ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدید
      چون نباید روغن بریزید و بعد از اینکه عطر شون بلند شد و خنک شد آسیاب کنید

      Löschen
    3. gilda khanom aziz,khili mamnon az tozihateton.ba tashakor farawan

      Löschen
  4. gilda khanom aziz,mamnon az tozihaton.ba tashakor farawan,fariba

    AntwortenLöschen