Montag, 19. Oktober 2015

خوراک مرغ با نخود و اسفناج - هندی



تو این مدتی که کتاب آشپزی هندی رو خریدم , کلی غذای هندی بهتون معرفی و تهیه کردم 
و باید بگم که یکی از یکی لذیذتر بود 
کم اتفاق افتاده که یک کتاب آشپزی بخرم و بخواهم اکثر غذاهاشو تهیه کنم 
چون وقتی موادش رو میخونم , میبینم با مزاج خودمون یا کلا ایرانی ها همچین سازگاری نداره , و اینه که از تهیه اش صرفنظر میکنم 
ولی تو این کتاب آشپزی هندی ( که مثلا قرار هم بود نخرم ) هر دستور رو بهتر از دستور دیگه میبینم و شاید فقط چند تا از شیرینی هاش باشه که هنوز تهیه نکردم 
خوراکی که امروز میبینید مخلوطی از ۲ جور سبزی و نخود و گوشت هست ولی طبق معمول با توجه به استفاده ای که همیشه از ادویه ها  تو غذاهای هندی میشه , کلی طعم و مزه لذیذ , ازشون میتونید انتظار داشته باشید 


مواد لازم :
ران مرغ ۴ قطعه
پیاز ۱ عدد بزرگ 
سیر ۴ حبه
زنجبیل تازه , ۱ بند انگشت به صورت رنده شده 
پودر گشنیز , ۱ قاشق چایی خوری 
پودر زیره , ۱ قاشق چای خوری  
نمک , فلفل چیلی , زردچوبه 
نخود ۲۵۰ گرم 
اسفناج ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم 
آب لیمو , به میزان لازم 
ماست ۷۵ گرم ( میتونید از خامه هم استفاده کنید )
گشنیز خرد شده ۴ تا ۵ قاشق 

طرز تهیه :
نخودها رو میتونید خیس کنید و جداگانه بپزید 
گوشت مرغ رو داخل کره یا هر روغن دیگه سرخ کنید و کنار بزارید 
پیاز رو خلال کنید و سرخ کنید و تمامی ادویه ها رو اضافه کنید 
کمی آب و آبلیمو رو به همراه مرغها اضافه کرده و بزارید به آرامی بپزه 
۱۵ دقیقه آخر , میتونید نخود و سبزیها رو اضافه کنید و در خاتمه ماست رو خوب بزنید تا از لختگی در بیاد و به خورشت اضافه کنید , کمی هم بزنید که بریده نشه و بعد دیگه میتونید در کنار یک برنج دم کرده از خوردنش لذت ببرید :)
نوش جان , گیلدا







Kommentare:

  1. اسفناج رو باید خوردکرد؟ ممنون
    میشه فزیز شده استفاده کرد؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله کمی خرد کنید , اگه فریزری دارید میتونید استفاده کنید :)

      Löschen
  2. خیلی ترکیب معطر و خوشمزه ای باید باشه ، منم که عاشق اسفناج <3
    دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون
      میدونی که غذاهای هندی با ادویه هاشون جادو میکنن ^_^
      جات خالی عزیزم , خدا رو شکر همسر ما هم خوشش اومد و باید گفت که خوراک لذیذ ی بود
      جاتون خالی نازنین

      Löschen
  3. به به یه غذای هندی دیگه ، دستت درد نکنه ، یادمه که این کتاب رو خریدی گیلدا جان ، منم خورش مرغ سبز کاری رو از دستورت درست کردم و اتفاقا الان دارم آپ میکنم ، هنوز مزه اش زیر دندونمه ، این رو هم امتحان میکنم ، جالبیش به گشینز هست که اکثرا استفاده میکنن و من عااااشقشم ، به هرحال ممنون که دستوراتت رو با ما هم شریک میشی :***

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اخ که چقدر خوشحالم که باز اینجا میبینمت رزکم ^_^
      اره گلی یادته گفتم که ی کتاب گرفتم , این همونه :)))
      من هم خراب این گشنیز هستم
      نوش جونتون باشه عزیزم , دیدم که تهیه کردی ^_^

      Löschen
  4. سلام گیلدا جون, دستت دارد نکنه, غذاهائی با کالری های کم ولی خوشمزه چی داری خانوم؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم از توجهتون , فکر کنم جواب شما رو تو پیج داده باشم :)

      Löschen