کیک شطرنجی



این کیک تولد پسرم بود که مدتی قبل ۱۸ سالش شد
آخ که چه زود گذشت و ما هم دیگه پیر شدیم م م م :))
این کیک شطرنجی رو خیلی وقت بود که میخواستم درستش کنم ، و با توجه به اینکه کار دستیش زیاده بهترین زمان واسه تولد پسرم بود
ترجیح دادم که برای سر هم کردن این کیک از ، کیکهای پخته شده و آماده بیرون استفاده کنم که برای این کار به ۲ رنگ متضاد احتیاج دارید
ولی اگه کیک آماده در دسترس نداشتید میتونید خودتون کیک اسفنجی ساده رو بپزید ، البته در ۲ رنگ
هر کدوم از رنگها رو به ۳ طبقه کاملا مساوی و افقی  تقسیم کنید
من ۳ قالب کوچیک تا بزرگ برای این کیک در نظر گرفتم ( اون هم چه قالبهایی :))))
*بهترین کار اینه که عکسها رو نگاه کنید تا ببینید به چه صورت اونها رو تقسیم کردم 




همین برشها رو با رنگ تیره هم انجام بدید 


از تکه کوچیک دایره شروع  میکنیم و روی سینی مورد نظر  میچینیم
به عنوان مثال من اول تکه کیک تیره رو ، واست گذاشتم و تیکه سفید رو بعد اون ، و دوباره تیکه تیره ...



بعد از یک دور قرار  دادن کیکهای بریده شده ، روی آنها رو با شیره کنسرو آناناس برس کشیدم ، تا کیک نرم باشه
من از یک لایه خامه هم استفاده کردم ، اما خیلی نازک .....این قسمت سلیقه ای هست
دور بعد رو بر عکس دور قبلی کیکهای بریده شده رو روی هم گذاشتم ، یعنی از مرکز کیک با رنگ روشن کار کردم
این کار رو تا چندین  مرحله ادامه میدید ، هر چی ارتفاع کیکتون بیشتر باشه ، هنگام برش زیباتره
در خاتمه هم روش رو با خامه پوشاندم و به صورت دلخواه تزئین کردم
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare

  1. gilda joon kheili ba salighei

    man khodam ham webloge ashpazi daram. ba webloge shoma ham taze ashna shodam. kheili dusesh daram bishtar miam sar mizanam az in be bad.

    age dus dashtin be webloge man ham sar bezanid :)

    AntwortenLöschen
  2. خیلی شیک شده. تولد پسرتون مبارک. ماشالله به مامان به این با ذوقی و جوونی. گیلداجون می شه تزیین روی کیک بگین. مرسی

    AntwortenLöschen
  3. مریم جون ، خوش اومدی عزیزم
    خوشحال میشم که نظریات و تجربیات همدیگر رو ، تبادل کنیم
    مرسی بابت حسن نظر و لطفت عزیزم

    ماه نازنین : کامنت شما نظر لطفتون نسبت به منه ،ممنونم :)

    AntwortenLöschen
  4. ماه عزیز ، همونجور که دیدی ، یادم رفت جواب شما رو بدم :))
    عزیزم واسه روی کیک ، بعد از این که کیک رو با خامه پوشاندم ، توست یک کاغذ محکم ، یک شاولون شطرنجی درست کردم
    بدین صورت که مثل صفحه شطرنج یکی در میان با یک وسیله تیز خالی کردم ، و با دقت روی کیک گذاشتم و پودر کاکائو رو روش پاچیدم
    امیدوارم که خوب تونسته باشم توضیح بدم

    AntwortenLöschen
  5. سپاس گیلدا جون خیلی عالی توضیح دادین.ماشالله به این همه حوصله

    AntwortenLöschen
  6. گــــــــــــــــــــیلدا جوون محشر شده خیلی با سلیقه درستش کردی
    من یک بار درست کردم اونقدر بد برش زدم که روم نشد بزارمش تو وبلاک :))

    AntwortenLöschen
  7. :))))))) مرسی عزیزم
    شاید چاقوت تیز نبوده ، یا خیس نبوده
    من هم برش اولم خوب نشود ، ولی بعد که این ۲ کار رو کردم ، خوب شد

    AntwortenLöschen
  8. *** عالی شده گیلدا جووون دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  9. مرسی لاله عزیزم ، لطف داری گلم :)

    AntwortenLöschen
  10. سلام گیلدا جون
    انقدر شما باسلیقه اید که وقتی صفحه شما رو باز میکنم بیرون رفتنم با خداس !!!!!و لااقل یک 2 ساعتی بین دستپخت های خوشگل شما میچرخم .... خیلی سلامت و سرزنده مثل همیشه امیدوارم 100 سال دستور پخت بگذارید .

    AntwortenLöschen
  11. مرجان نازنین ، خیلی ممنون از لطفت عزیزم :)
    نظر لطف شما دوستان نسبت به من آنقدر زیاده که نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
    موفق باشی گلم

    AntwortenLöschen
  12. سلام عزیزم ، من از طریق فیس بوک و سفره جنوبی با وبلاگتون آشنا شدم .مرسی‌ از این کیک قشنگتون ، مطمئنم مزه ا ش هم خوشمزه است مثل ظاهر قشنگش،

    من یک سوال داشتم از چه خامه ای استفاده کردید واسه این کیک ( یا کلا کیکای تولد ) و به اون چی‌ اضافه کردید ؟ اگه امکانش هست به آلمانی مواد خامه یا اسمی که داره ( چه خامه‌ای ) واسه من بگید ، ممنون میشم ، من اینجا همیشه مشکل داشتم که چطوری خامه واسه کیک تولد رو درست و آماده کنم.

    شرمنده بابت مزاحمت، موفق باشید و مرسی‌ از وبلاگ خوبتون
    Fariba

    AntwortenLöschen
  13. سلام فریبا جان ، و مرسی از بازدیدت و اظهار نظرت
    عزیزم ، برای زدن خامه چند چیز مهم هست ، اینکه از کجا تهیه میشه مهم نیست
    اول اینکه خامه باید از ٣٠% به بالا باشه ، من اوصولا خامه رو از رئال یا لیدل میخرم
    و نکته دیگه اینکه میتونید از پودر خامه که با نام sahnesteif در همه فروشگاهها در دسترس هست استفاده کنید
    میتونید نگاهی هم به قسمت شیرینی ها و شیرینی خامه ای بندازید که نکات مهم در مورد زدن خامه رو توضیح دادم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنون از راهنمایی‌ و پاسخ گیلدا جان ، موفق باشی‌ عزیزم

      Fariba

      Löschen
    2. خواهش میکنم عزیزم ، ممنون :)

      Löschen
  14. kheyli ba khodam kalanjar raftam bedoonam che ramz o razi dare in cake !!! ahsant be in honar

    AntwortenLöschen
  15. ها ها ، آتی جان من رمزش رو براتون باز کردم :)))
    مرسی عزیزم از لطفت

    AntwortenLöschen
  16. Man ye soali dashtamdar kol mishe 6 tabaghe,?? Chon shoma neveshtid har keik ra 3 bar boresh bedid' man dorost motovajevshodam

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز من نوشتم که این کیکها آماده بود خریدم ، و تو هر بسته آماده اینجا ٤ لایه برش زده از این کیکها داره
      الان هم به عکس اولی اگه دقت کنید ٥ طبقه هست ، اینکه چند طبقه دوست دارید این کیک باشه ، میل شخصی خودتون هست
      ولی هر چی بیشتر باشه زیباتر میشه
      و منظور من از ٣ برش ، تو هر تیکه از کیک بود ، که تو عکسهای ٢ ، ٣ ، ٤ میبینید که ٣ برش گرد متفاوت روی یک برش بزرگ کیک زده شده :)
      امیدوارم که منظور منو متوجه شده باشید

      Löschen
  17. Keike digehy be joz esfanji hast ke beshe bahash in tazin ro kard??

    AntwortenLöschen
  18. من این کیک رو بهتر میدونم چون کیک اسفنجی واسه برش نازک دادن مناسب هست ، و لایه های این کیک باید نازک باشه
    شاید مواد کیک رنگین کمان هم خوب باشه ، ولی گارانتی نمیدم که خوب در بیاد :))

    AntwortenLöschen
  19. سلام دوست هنرمندم. این دستورو که دیدم به خودم گفتم واسه یه مناسبت خیلی خاص باید درستش کنم. الان وقتشه. :)
    میشه لطفا بهم بگید تو آلمان از کجا این کیک اولیه را خریدید؟ اگر چه مدتیه اینجام اما هنوزخیلی جا نیوفتادم. شاید چون زبونشونو نمیدونم.

    ممنون از لطف شما
    هدی

    AntwortenLöschen
  20. سلام هدی جان ،
    اول از همه ممنونم واسه این همه لطفت ، و دوم اینکه من ببخش که دیر جواب دادم ، چون این روزها مهمان دارم و سرم کلی شلوغ بود
    عزیزم ، من این کیکها رو به صورت آماده از Real خریدم ، ولی باید فروشگاهی بزرگ دیگه مثل Rewe و ...... هم داشته باشند

    AntwortenLöschen
  21. salam gilda jun,man emruz be tor etefaqi ba weblag shoma ashna shodam,
    waqean lezat bordam az in hame honar va saliqe.
    etefaqan manam vase tawalod az in keykhaye amade migiram az Kaufland vali 3 laye hastan . REAL ya REWE keyke 4 laye ham daran?
    ba ejaze chand ta az rezept hatun ro emtehan mikonam. merci LEILA

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست ناشناس و خوش آمدید به وبلاگ من :)
      راستش در مورد سوالتون اطلاعات ندارم و خود من اصولا ٣ لایه خریدم
      امیدوارم که دستورات به کارتون بیاد

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts