Karpaten - Karpatka کیک


کارپاتن یا کارپاتکا کیک , یک مدل از کیکهای آسان و خوشمزه اروپای شرقی هست که مثل باقلوا  ملیتی چندین گانه داره 

روسها و  لهستانیها این کیک رو بیشتر تهیه میکنن 

    مواد داخل کیک هم بر میگرده ی مقدار به سلیقه  کشوری و شخصی  

بعضیها  با باتر کرم پودینگی که یک باتر کریم آلمانی هست پر میشه , بعضیها با خامه و بعضیها با مخلوطی از خامه و ماسکاپونه 

پایه این کیک در واقع همون , نان شیرینی خامه ای ما هست که فقط شکل پختش تغییر پیدا کرده 

حالا بریم ببینیم که  پخت این کیک جالب توجه به چه صورت هست 

مواد لازم:

آرد  ۱۴۰ گرم 

کره ۸۰ گرم 

شیر ۱۰۰ میل 

آب ۱۰۰ میل 

تخم مرغ ۴ عدد 

کمی نمک 



طرز تهیه :

دقیقا مثل نان شیرینی خامه ای عمل کنید 

اول شیر و آب  رو مخلوط کنید و روی حرارت بزارید 

بعد که کمی گرم شد کره رو بهش اضافه کنید 

و بعد که به اولین نقطه جوش رسید آرد و نمک رو اضافه کنید و سریع هم بزنید که ته نگیره 

این هم زدن و حرارت باید به حدی باشه که خمیرتون به راحتی جمع شه و آبش گرفته شه 

این همون مرحله ای هست که باید در شیرینی خامه ای بهش توجه کرد , وگرنه خمیر خوبی نخواهید داشت 

حالا بزارید خمیر خنک شه , و یکی یکی تخم مرغها رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید 

* این مواد برای یک قالب کیک معمولی و گرد هست 

حالا کف قالبتون یک برگ کاغذ روغنی پهن کنید و نیمی از مواد رو روش بریزید و صاف کنید 

احتیاج نیست که دقت به خرج بدید و صاف و یکدست در بیارید 

حالا موادتون رو درون فری که از قبل گرم کرده بودید با حرارت ۱۸۰ درجه و زمان تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید 

* این مرحله از پخت رو یک بار دیگه با مواد باقیمانده انجام بدید 

حالا ۲ عدد خمیر کیک دارید که یکی برای کر کیک و دیگری برای رویه کیکتون استفاده میشه 

* برای مواد میانی کیک هر کدوم از موارد بالا رو که گفتم میتونید استفاده کنید , خودم از باتر کریم آلمانی استفاده کردم که دستورش اینجا هست 

داخل یک قالب کمربندی ابتدا یکی از خمیرهای پخته شده رو قرار میدید وبعد باتر کریم آلمانی رو روش خالی میکنید و خوب صاف و مرتب میکنید و بعد لایه دیگه کیک رو قرار میدید 

کمی فشار میدید که مواد به خوب بهم بچسبه 

کیک تو ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بزارید و بعد کمی پودر شکر روش بپاشید و کنار عزیزانتون  میل کنید :)

سالم و تندرست باشید 

گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts