شیرینی ساق عروس


شیرینی ساق عروس یکی از اون شیرینی ها بود که مدتها , دوست داشتم امتحانش کنم 

و امسال برای پای سفره هفت سین بالاخره این شیرینی جا گرفت و تهیه شد 

این شیرینی ماندگاری بالایی داره و واقعا خوشمزه و ترد هست 

موادی که برای تهیه این شیرینی احتیاج دارید عبارت هست از 

ارد ۲۵۰ گرم 

پودر قند ۳ قاشق غذا خوری + مقداری برای اتمام شیرینی 

۱ عدد تخم مرغ کوچک 

مخلوط گلاب  و زعفران ۱ قاشق سوپخوری 

روغن خالص ۱۰۰ گرم 

هل , مقداری 

در صورت لزوم ۲ قاشق شیر 

مقداری گردو برای داخل شیرینی 



طرز تهیه 

روغن و پودر قند و هل رو به خوبی بزنید تا پوک و سفید شه 

تخم مرغ رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن , مخلوط  گلاب و زعفران را ضافه کنید 

کم کم ارد رو اضافه کنی د, شاید احتیاج به تمامی ارد نداشته باشید 

خمیرتون باید کاملا نرم و لطیف باشه و اگه ازش گلوله ای تهیه میکنید , از هم جدا نشه و ترک نخوره 

اگر دیدن به راحتی نمیتونید فرم بدید , بهش همون مقداری شیری رو که تو دستور هست , قاشق قاشق اضافه کنید 

به خمیرتون ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای خنک استراحت بدید 

بعد ازش گلوله های کوچیک تهیه کنید , داخل خمیر رو گود کنید و نصف ۱ عدد گردو رو توش جا بدید و خوب اطرافش رو ببندید و دوطرفش رو کمی کشیده تر کنید و فرم بهش بدید , مثل عکسها 

درون سینی چیده و داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای  ۱۸۰ درجه و بمدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید , شیرینی هاتون نباید رنگ عوض کنن 

بزارید کاملا خنک شه و بعد داخل پودر قند بغلتونید 

نوش  جان , سلامت باشید 

گیلدا 




 

Kommentare

Beliebte Posts