باقلوا کدایف لانه زنبوری


دستور باقلوا رو دیگه همه میدونن 

اگر یکی از دوستان عزیز هم میخوان برای اولین بار این شیرینی پر شهد رو امتحان کنن میتونن اینجا کلیک کنن تا به دستورش برسن 

اما سوال من اینه که تا به حال باقلوا رو با بستنی میل کردید ؟؟

یعنی برا خودش بمب کالری میشه



 

گذشته از وجود کالری بالاش , ترکیب این دو با هم , وقتی که باقلواها گرم باشه , خیلی خیلی خوشمزه و گیج کننده :))) هست 

این باقلوا همون باقلوای کدایف هست که من بعد از روغن زدن به رشته ها , اونها رو دور انگشتم پیچیدم و درون قالب مافین قرار دادم و میانش رو کمی باز کردم و داخلشون پسته و گردو جا دادم 

بعد دوباره کمی کره آب شده روشون ریختم و داخل فر تا زمانی که طلایی بشین قرار دادم 

بعد از بیرون آوردن شربت ولرم رو روی باقلواهای گرم ریختم و مدتی گذاشتم به خوردشون بره 

میتونید هر بار که خواستید استفاده کنید چند دقیقه ای تو مکروله بزارید تا گرم شه و میل کنید 

ولی هر دو جورش خوشمزه میشه :)

نوش جان , سلامت باشید 

گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts