نان برنجی شیرازی





نوروز هست و شیرینی های سنتی و نوروزی 

من سالهای سال برای خودمون بجز چند شیرینی دیگه , باید حتما نان  برنجی و شینی نخودچی رو تهیه کنم 

شاید بخاطر اینکه بهتر بتونم نوروز رو حس کنم 

نوروز کودکی که همه یقینا ازش خاطره داریم 

و شیرینیهای عید ی که  مادر خانه با دستهای هنرمندش و با کمترن امکانات تهیه میکرد و تو خونه ما همیشه تا پای سفره برسه اثری  ازش نبود :)

من کلی دستور از نان برنجی دارم و تهیه کردم , که بالاخره به یکی از دستورات دلخواهم رسیدم , ولی امسال خواستم این شیرینی رو با دستور سالومه عزیز تهیه کنم 

چون هم موادش برام جالب توجه بود , هم قالب زدنش , و از همه مهمتر اینکه دیگه لازم نبود مثل نان برنجی های دیگه استراحت بدید

خلاصه این بود که امسال با دستور دیگه این نان برنجی های خوشمزه رو که به نان برنجی شیرازی معروف هست امتحان کردم , که به حق خیلی هم خوشمزه بود


 

مواد لازم :

ارد برنج مرغوب ۲۰۰ گرم 

ارد گندم ۱۰۰ گرم 

روغن جامد ۱۴۰ گرم 

روغن مایع ۲۰ میل 

گلاب ۴۰ میل 

تخم مرغ ۱ عدد 

خاکه قند ۸۰ گرم 

شیر ۵۰ میل 

کمی خلفه برای روی شیرینی 

کمی وانیل * که من نریختم 

شربت بار که بهتره مخلوطی از زعفران آب کرده باشه 

*البته من زعفران رو جلوتر داخل شیر ریختم تا رنگ بگیره 

طرز تهیه 

کل مواد تر و مایع  رو با هم مخلوط کنید , به اضافه خاکه  قند و کمی بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شه 

روغن جامد رو کمی بزنید تا از هم  باز شه و اردهایی رو که از قبل الک کرده بودید به روغن اضافه کنید 

وقتی که خوب مخلوط شدن , در طی ۳ مرحله مواد مایع قبلی رو بهش اضافه کنید 

موادتون رو داخل نایلون مخصوص میریزید و توی سینی با کمی فاصله خالی میکنید 

طبق گفته سالومه جون بهتره که قالبهای مورد نظرتون رو داخل ارد برنج بزنید تا ارد معمولی , و بعد روی شیرینی ها رو با قالب فشار بدید و روش خلفه بپاشید 

شیرنی ها رو در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید 

بهتره زودتر از این زمان به شیرنی ها نگاه کنید تا هر وقت که کمی اطرافشون طلایی شد . از فر خارج کنید 

بزارید تا شیرینی هاتون خنک شه و بعد از سینی جدا کنید 

نوش جان و سلامت باشید 

گیلدا



  

Kommentare

Beliebte Posts