بریانی مرغ - هندی ، پاکستانی‌


براتون مدتی قبل بریانی میگو رو  گذاشته بودم 
اینبار بریانی مرغ رو امتحان کردم 
بریانی ها بخاطر ادویه و ترکیب ماست یا خامه بسیار خوراکهای لذیذ ی هستند 
البته نمیدونم که یادآور شدم یا نه , که میشه تمامی بریانی ها رو هم به صورت کته  و هم به صورت دمی تهیه کرد 
خود من معمولا ترکیب کته اونو میپسندم و این بریانی رو هم به صورت کته بار گذاشتم 

مواد لازم برای ٢ نفر :
گوشت مرغ که من از سینه مرغ استفاده کردم ( سینه  ١ عدد مرغ )
برنج برای ٢ نفر 
سیر ٢ حبه 
پیاز ١ عدد بزرگ 
زنجبیل تازه ١ بند انگشت 
خامه ١ استکان 
نمک , فلفل , پودر دارچین , پودر زیره , پودر گشنیز , زردچوبه 
رب گوجه ١ قاشق 
نخود فرنگی ١ استکان 
از مقداری زعفران دم کرده هم استفاده کردم 

ابتدا پیاز رو تفت بدید , اگر با روغن خانگی یا حیوانی این کاررو انجام بدید بهتره 
گوشتها رو اضافه کنید , کمی تفت بدید و کل ادویه رو همراه با رب گوجه اضافه کنید 
بزارید رنگ رب کمی تغیر کنه و عطر ادویه ها بلند شه 
بعد خامه رو اضافه کنید , همراه با برنج شسته شده


کمی هم بزنید و با حرارت  ملایم بزارید تا آبش کشیده شه 
من تو همین مرحله نخود فرنگی های پخته شده رو اضافه کردم تا له نشه 
دربش رو بزارید تا با حرارت کم برنجتون دم بکشه 
و بعد با ترشی یا ماست میل کنید 
نوش جان , گیلدا 







Kommentare

  1. به به ، چقدر دوست دارم ، چه ظرف خوشگلی هم گذاشتی عزیزم ، نوش جونتون :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم رزی جون , جات خالی عزیزم
      اون ظرف هم قابل شما رو نداره عزیزم
      :***

      Löschen
  2. چه مقدار ادويه اگر بنويسيد خيلى بهتره چون مزه غذا به مقدار ادويه بستگى داره براى اين مقدار چه قدر استفاده كرديد در ضمن رب يك قاشق چاى يا غذا خورى خيلى ممنون از راهنمايى

    AntwortenLöschen
  3. رعنای عزیز منونم از توجهت
    عزیزم من قدیمها مقادیر رو کاملا ذکر میکردم ولی از اونجایی که عده ای از مردم بی جنبه هستند . بعد از ریختن ادویه یا ترشی لازم و گفته شده از طرف من , زیر باران فوش و ناسزا منو قرار دادند , صلاح دونستم فقط نامش رو بگم
    چون این امر دلبخواهی هست , ولی میتونم به شما پیشنهاد کنم از ١ قاشق چایی خوری استفاده کنید , البته گل ادویه منظورم هست
    و در مورد رب باید بگم که اصولا اگه مقادیر رو بخواهم با قاشق غذا خوری ذکر کنم مثل این یکی نمینویسم
    ولی اگه با قاشق چای خوری باشه حتما ذکر میکنم

    AntwortenLöschen
  4. بریانی از اون غذاهاست که من همه جوره اش رو خیلی دوست دارم! شاید چون هم انواع پلوی مخلوط ! رو خیلی دوست دارم ، هم ادویه جات رو! ... دست گیلدای گلم درد نکنه با این پلوی خوشمزه اش

    AntwortenLöschen
  5. اره شبو جونم , راست میگی , من هم از پلو مخلوط خیلی خوشم میاد
    پس فهمیدم که چرا من هم پلو رو از چلو بیشتر دوست دارم :)))

    AntwortenLöschen
  6. خیلی عالیه گیلدا جونم ،دستتون درد نکنه و نوش جان .من خیلی بریانی دوست دارم و پلو رو بیشتر از چلو دوست دارم ،عاشق برنج های ادویه دار هستم به خصوص که با آب مرغ یا گوشت پخته بشند .

    AntwortenLöschen
  7. پس مثل خودمی ارغوان جون , به امید خدا اگه اینجا اومدی با هم درست میکنیم و میخوریم
    ;)

    AntwortenLöschen
  8. چه خوشمزهههههههههههه خامه باید خیلی طعم خوبی بهش بده عالی مثل همیشه عزیزمممم

    AntwortenLöschen
  9. قربونت , اره هم ماست و هم خامه خیلی تو طعمش تاثیر داره , امتحان کن گلی

    AntwortenLöschen
  10. ادویهاش تقریبا همون گرم ماسالاست، به نظر خوشمزه می اد، ممنون

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts