نان پلنگی یا زرافه ای
اولین باری که این نان رو تو صفحه لاله جون دیدم , ١ دل نه ١٠٠ دل عاشقش شدم :))
از اون زمان تا به حال هم سعی در درست کردنش داشتم , اما طبق معمول وقت یاری نمیکرد
تا اینکه بالاخره درستش کردم ولی باید بگم که اصلا مثل نان لاله جون زیبا و خواستنی نشد ولی کلی طعم جالب و جدیدی برام داشت
داخلش کاملا نرم و پوک بود و اطرافش برشته و ترد
آدم در وحله اول فکر میکنه که کل نانها ١ مزه مشخص دارند ولی وقتی که اونها رو تهیه میکنی متوجه میشی که طعم و بافت اونها خیلی متفاوته
و همین امر موجب میشه که من هم مرتب سراغ نانهای جدید برم
خوب حالا بریم سر نان پلنگی یا زرافه ای یا هر چی که دوست دارید :)))
مواد لازم برای خمیر نان :
آرد ٥٠٠ گرم + مقداری بیشتر
خمیر مایه خشک ١ بسته مدل ٧ گرم
شکر ١ قاشق چای خوری
نمک ١ قاشق چای خوری
روغن مایع ٢ قاشق
آب ولرم ٤٠٠ میل
طرز تهیه :
ابتدا خمیر ترش رو همراه با شکر به آب اضافه میکنیم و ١٠ دقیقه صبر میکنیم تا عمل بیاد
بعد روغن اضافه کرده و نمک رو به ارد اضافه میکنیم و ارد رو مرحله مرحله به آب و مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم , این خمیر طبق دستوری که من داشتم کمی نرم و لطیف بود اگه دیدید خیلی شل شده چند قاشق دیگه ارد اضافه کنید
به خمیر ٢٠ تا ٣٠ دقیقه وقت بدید که حجم پیدا کنه
و دوباره کمی ورز بدید و اگه باز در این مرحله دید به ارد احتیاج داره کمی ارد اضافه کنید
از خمیر گلوله های تهیه کنید و روی کاغذ روغنی قرار بدید و سراغ تهیه خمیر دوم برید
مواد روی خمیر :
آب گرم ١٣٠ گرم
آرد برنج ١٤٠ گرم
خمیر ترش خشک ١ بسته
روغن کنجد ٢ قاشق یا ٢ قاشق روغن معمولی
شکر ٢ قاشق
نمک ١/٢ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
خمیر ترش رو با ارد و شکر مخلوط کرده و باقی مواد خشک و روغن و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید
غلظت باید در حد چیزی که در عکس میبینید باشه
به این خمیر هم ١٥ دقیقه استراحت بدید
و سپس از خمیر دوم روی نانها بمالید سعی کنید که لایه نازکی نباشه
و سینی فر رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه و با حرارت ٢٠٠ درجه قرار بدید
نوش جان , گیلدا
گيلدا جونم اين همتت ايول داره! من تنبل برم يكم خجالت بكشم! ... عجب نون خوشگلى شده! دستت درد نكنه! دست لاله هم درد نكنه!... خيلي خوش رنگ و رو شده
AntwortenLöschenفدات شم , ١ سال طول کشید باز هم همت داشتم ؟؟ :))))))))
AntwortenLöschenخجالت نکش نازنین , ما همه مثل هم هستیم
ی جا تنبل و ی جا زرنگ ;)
:***
به به ، ترکهای روش رو چقدددددرر دوست دارم ، مدتهااااست نون نپختم ، خداوند این تنبلی مرا هم از من بدر کند :)))))))
AntwortenLöschenچرا ی دفعه هممون تنبل شدیم ؟؟
Löschenفکر کنم از اثرات آب و هواست :))))))))))
واااو خیلی خیلی عالی شده گیلدا جون و انصافا خیییییلی بهتر از مال من
AntwortenLöschenاتفاقا جالبه چند شب پیش تو فکرش بودم اخه فر قبلیم درجه هاش دقیق تنظیم نمی شد و حرارتش یکسان نبود بخاطر همین اصلا از کیکها و نون هام خصوصا این نون زرافه ای راضی نبودم و چند شب پیش تو فکرش بودم یه بار دیگه درست کنم
بهرحال نووووش جونتون گیلدا جون هنرمند
لاله جون اذیت نکن , اصلا بیا عوض کنیم :))))) من عاشق نونهای تو شدم , و یکبار هم با اون روش امتحان میکنم
Löschenهر چند که ترکیب مواد همونه ولی مقادیر فرق داره
:))) قبوله من حاضرم
Löschen:)))))))
Löschen<3
کار قشنگیه دستت دردنکنه و خسته نباشی . ♥..صحبت ازهمت کردید والله همت رو داریم ولی نمیدونم چرا 24 ساعت هم برامون کمه ...یا اینکه زمان خیلی زود میگذره....
AntwortenLöschenخوب گیلدای عزیز نوش جون همتون باشه ..♥ خیلی عالیه
مرسی صفا جون , باید از مسئولین خواهشکنیم زمان رو از ٢٤ ساعت به ٢٥ برسونند :))))))
Löschenشاید که فرجی بشه
گیلدای عزیز همش یه ساعت ؟ حالا که میریم زیر منت مسئولین و خواهش میکنیم حداقل 5 ساعت ....♥
Löschen:))))))))))))
Löschen<3
وای عزیزم چه کردی. خیلی خوشگلند. دستت درد نکنه.
AntwortenLöschenحالا کی دلش می یاد اینها رو بخوره!!!
دستت طلا عزیزم.
آپم و منتظرت
سلام نگین نازنین , مرسی عزیزم , لطف داری
AntwortenLöschenkheyli khoshgelan Gilda jun, dastet dard nakoneh, man vali bad juram delam miyad be in nune bereshteh ye gaz hesabi bezanam.
AntwortenLöschenها ها مرسی گلی , کاش بودی که گرم گرم گاز میزدی
AntwortenLöschenجات خالی بود عزیزم
:*******
خیلی هم زیبا شده جدی ادم یاد پلنگ و زرافه میفته دستت درد نکنه گیلدای با سلیقه
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون , البته اگه بهتر میشد دقیقا فکر میکردی که زرافه یا پلنگ رو در روت هستند :)))))
AntwortenLöschen