بامیه
این بامیه ها رو که میبینید مال سال گذشته هست :))))
از اونجای که تو تهیه اش تنبلی کردم ، دیر آماده بود ، و نتونستم ماه رمضان پارسال بزارم
این بود که دیدم بعد از این ماه هم صفایی نداره ، چون زولبیا و بامیه عجین شده با ماه رمضان ، واسه همون تا به امسال صبر کردم ، میبینید چه قدر صبورم م م م :))))))
من این دستور رو از شبکه تلویزیونی جام جم تهیه کردم و خیلی خوب شده بود ، اگر اینجا با گفته های من مشکل داشتید ، میتونید راحت تو یوتوپ این دستور رو سرچ کنید
مواد لازم :
ارد ١ پیمانه
آب ١ پیمانه
شکر ٢ قاشق سوپ خوری
کره ٥٠ گرم
۲ قاشق شربت بار
۲ قاشق شربت بار
تخم مرغ ٢عدد بزرگ ، یا ٣ عدد کوچیک
طرز تهیه :
آب را همراه با شکر و کره داخل ظرفی که بهتره تفلون باشه میریزیم ، و میزاریم تا مواد داخلش حل شده و یکدست شه
ارد رو اضافه میکنیم ، و با کمک یک قاشق چوبی تند هم میزنیم تا خمیر گلوله نشه
باید خمیر یکدستی به دست بیارید و بیشتر از ١ تا ٢ دقیقه رو حرارت نذارید ، چون پف بامیه میخوابه
خمیر رو کنار بزارید تا خنک شه و تخم مرغها رو اضافه کرده, برای اینکار بهتره که اول اونها رو درون ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید و کم کم اضافه کنید
چون حجم تخم مرغها و همینجور خشکی آردها با هم متفاوته
چون حجم تخم مرغها و همینجور خشکی آردها با هم متفاوته
هر بارخوب هم بزنید و دوباره اضافه کنید ، از اینجا به بعد اگه تخم مرغ زیاد باشه , خمیرتون شل میشه و دیگه واسه بامیه مناسب نیست .... پس دقت کنید که خمیر نباید شل باشه و در واقع باید باید کمی به سختی از قیف خارج شه
اما اگه دید که دیگه دیر شده ناراحت نشید , هنوز میتونید با همین خمیرها ی شیرینی دیگه تهیه کنید و با اضافه کردن مقداری پیکینگ پادر به خمیر از اونها شیرینی خامه ای تهیه کنید :)
اما اگه دید که دیگه دیر شده ناراحت نشید , هنوز میتونید با همین خمیرها ی شیرینی دیگه تهیه کنید و با اضافه کردن مقداری پیکینگ پادر به خمیر از اونها شیرینی خامه ای تهیه کنید :)
سپس داخل قیف خامه ریخته و با ماسوره ای که تو شکل میبینید داخل روغن داغ خالی کرده
میتونید از ١ لیوان کمک بگیرید و قیف رو داخلش قرار بدید و موادتون رو توش بریزید
واسه تیکه کردن بامیه ها از قیچی میتونید استفاده کنید ، که اول قیچی رو داخل روغن فرو کنید و بعد بامیه رو به اندازه دلخواه ببرید
تا خمیر بامیه به قیچی نچسبه
داخل روغن مرتب هم بزنید تا همه اطراف اون سرخ شه و بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون رسید ، با کفگیر طوری برداشته و بعد از اینکه روغن اضافه اش از کفگیر رد شد ، داخل شربت قرار بدید
اگر مایل به مدل گرد بودید , بامیه ها رو روی کاغذ روغنی که از قبل با روغن مایع چرب کردین خالی کنید و شکل بدید و بعد داخل روغن داغ خالی کنید
اگر مایل به مدل گرد بودید , بامیه ها رو روی کاغذ روغنی که از قبل با روغن مایع چرب کردین خالی کنید و شکل بدید و بعد داخل روغن داغ خالی کنید
* بامیه داغ رو داخل شربت خنک قرار بدید
دقت کنید که خنک باشه , نه کاملا سرد
دقت کنید که خنک باشه , نه کاملا سرد
برای شربت هم میتونید به ازای هر لیوان شکر ، نصف لیوان آب استفاده کنید
که میزارید بجوشه و قوام بیاد ، شربت باید کمی غلظت پیدا کنه و در آخر ١ قاشق زعفران دم کرده و ١ تا ٢ قاشق آب لیمو تازه بریزید
کمی دیگه که جوش زد ، میتونه کافی باشه
بر حسب سلیقه خودتون میتونید از گلاب یا آب پرتغال هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
این که عالیییییییییییییی شده با ادم حرف میزنه نوش جانتون در ضمن قربون صبوریت خواهررررررررر..)
AntwortenLöschenاعظم جون چه کنیم دیگه خواهررررررررر :v
AntwortenLöschen:v
از اون چیزهاست که همیشه میترسم بدرستم ، اینها هم مال پارساله و الان نداری ، پس نمیتونم بیام پیشت :))))))))))))))))
AntwortenLöschenگذشته از شوخی ، رنگش حرف نداره گیلدا جونی
ها ها چرا ترس رزکم ؟؟ بابا نهایت میزنی مثل من خراب میکنی دیگه :)))))))
AntwortenLöschenتازه کجای کاری ، من ٢ سال قبل اومدم درست کنم ، نصفه هاش دیدم خوب نشد ، که باهاشون نان خامه ای درست کردم :)))))))))
اتفاقا همون نان خامه ای های که تو وبلاگ هست همونهاست :)))
خیلی خوش اب و رنگ شده دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی دوست عزیز :*
Löschenسلام گیلدا جان ببخشید من این دستورتو تو فیسبوک دیدم
AntwortenLöschenخیلی خشرنگ و عالی شده من دیشب با یه دستور دیگه درست کردم خوب نشد
میخام بدونم چقدر بامیه داریم با این دستور؟مرسی خانومی
سلام حسنای عزیز
Löschenمرسی از کامنتت عزیزم ، راستش دقیقا تعداد رو نمیتونم بگم ، ولی فکر کنم حدود ١ کیلو شده بود
چون این دستور رو من پارسال درست کردم ، و دقیقا یادم نیست
گیلدا جون باورت میشه من با دیدن این بامیهها میخوام توبه خودم رو بشکنم ))))))) چون پارسال که درست کردم توبه کردم بر آخرم باشه خیلی وقت گیر بود . ولی اینا رو دیدم میخوام بازم درست کنم !!!!!!!!!!!! . دستت درد نکنه عزیزم .
AntwortenLöschenها ، اره همش این چیزها رو میگیم ولی بعد این شکم باهامون بازی میزنه :)))))))) راستش این هم مال پارسال هست ، که من هم بعد از سوختن دستم گفتم دیگه توبه ولی امسال در اولین فرصت میخواهم زولبیا تورو امتحان کنم ، چون مال من زیاد جالب نبود ؛)
LöschenPas zolbya chy??
AntwortenLöschenراستش زیاد جالب نبود نزاشتم ، سعی میکنم که اینکار رو انجام بدم
AntwortenLöschenاگه عجله دارید ، زولبییای عارفه جون رو از وبلاگ ته چین پیشنهاد میکنم بهتون
Salam man dorostesh kardam, Vali narm shod,
AntwortenLöschenShoma kheili roghan masraf kardid??
سلام دوست عزیز
AntwortenLöschenاگه منظورتون واسه سرخ کردنش هست ، باید بگم بله ...چون باید شناور باشه تو روغن تا به خوبی همجاش سرخ شه
وگرنه اگه کم سرخ شه و خوب سرخ نشه همین مشکل رو خواهید داشت
و یا شربت شما به اندازه لازم قوام نیومده بود
Bebakhshid solai dashtam dar morede sharbat chand daghighe bayad begozarim roye gaz ta ghavam byad??mamnun
AntwortenLöschenدوست عزیز دقیقا نمیتونم بگم چند ساعت ، ولی باید غلظت پیدا کنه و معمولا به صورت دونه های روز میجوشه
LöschenSalam ,man shenidam hamin ke abe sharbat ghol amad ,bayad az roye gaz bardashtat, mishe shoma tozyh bedid? Mamnun
AntwortenLöschenنخیر اینجور نیست ، شربت حتما باید قوام بیاد ، در غیر این صورت آبکی میشه و بامیه های شما شل میشه و همینجور احتمال شکرک زدن هست
AntwortenLöschenمن اسم بامیه رو ** شیرینی فریبنده ** گذاشتم..ظاهرا کوچولو و خوشگله وقتی آدم شروع به خوردنش میکنه دیگه نمیتونه دست نگه داره هی پشت سر هم باید بخوره ♥ از بس خوشمزه است
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه خیلی هوس انگیز و خوشگل درست کردید طعمشم که معلومه حتما عالیه
شیرین کام باشید
بله نام خوبی براش انتخاب کردید
AntwortenLöschenدقیقا همینه و برداشتن اولی به خودمون میگیم همین ١ دونه کافیه ، ولی میبینیم ٦ تا ١٠ تاش رو خوردیم :))))
مرسی از کامنتتون
خدا حفظت كنه همه كارات عاليه،فريما هستم از بليز
AntwortenLöschenمرسی فریما جون , سلامت و پاینده باشی عزیزم
Löschen<3
AntwortenLöschenسلام سلام! میشخ لطفا بگین چه نوع آردی؟ اینجا کلی تنوع آرد هست
AntwortenLöschenمرسی
سلام حدیث جان
Löschenعزیزم اگه ارد بخصوصی باشه حتما با شماره یا نام ذکر میکنم
ولی تو کل دستورم اگه فقط ارد مینویسم , منظورم ارد گندم سفید ساده و در دسترس عموم هست :)