پلو لخ لاخ - بوشهری
مدتی میشه که این دستور رو جاهای مختلف میبینم
از اونجایی که این پلو با ماهی سر و کار داشت این بود که سریع به نوشتن دستورش کردم این دستور رو شخصی بهم معرفی کرد که خودش میگفت بوشهری هست و من با اعتماد ازش دستور رو گرفتم چون معتقد هستم هر کس خوراکهای شهر خودش رو بهتر از دیگران میدونه ولی متاسفانه انگار خودش هم اشتباه انجام میداده :)))
با کمک پگاه جون متوجه شدم که ترکیب گشنیز با شنبلیله که در واقع همون پلو میگویی که دستورش رو گذاشتم با نام لخ لاخ خوانده میشه
با کمک پگاه جون متوجه شدم که ترکیب گشنیز با شنبلیله که در واقع همون پلو میگویی که دستورش رو گذاشتم با نام لخ لاخ خوانده میشه
البته من قبلا یک پلوی دیگه با میگو تهیه کرده بودم که طرز پخت اونو از زن دایی خودم که اهوازی بودند یاد گرفتم
و الان با تعقیر چند سبزی ، کلی مزه اونها با هم فرق میکنه
و اگه در ترکیب سبزی تره و شوید باشه ، میدوم
حالا شما اینو هر چی دوست درید صدا کنید من که لخ لاخ میگم ، چون به اون بیشتر شبیهه :))
و اگه در ترکیب سبزی تره و شوید باشه ، میدوم
حالا شما اینو هر چی دوست درید صدا کنید من که لخ لاخ میگم ، چون به اون بیشتر شبیهه :))
مواد لازم :
برنج آبکش برای ٣ نفر
سیر ٤ تا ٥ حبه
پیاز ١ عدد بزرگ
ماهی فیله شده ٥ تا ٦ عدد ( من از ماهی pangasius استفاده کردم )
سبزی شامل : شوید ، گشنیز از هر کدام ١٠٠ گرم
رب گوجه ٢ قاشق ، که من استفاده نکردم
فلفل سبز تند ، به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
در صورت تمایل پودر لیمو امانی ، ٢ تا ٣ قاشق . که بهتره فقط از گوشت لیمو امانی استفاده شه تا به تلخی نزنه یا آب تمبر هندی ١ استکان
طرز تیهه :
سبزیجات رو خرد کرده و همراه با پیاز خرد شده و سیر له شده تفت بدید ، اگر مایل بودید از رب استفاده کنید در همین مرحله اضافه کرده و چند قاشق آب بریزید تا موادتون یکدست شه
ماهیها رو واسه اینکه له نشه به این صورت کار کردم : اونها رو مکعبی بریدم ، با آردی که مخلوط از چند ادویه بود آغشته کردم
و سرخ کرده و کنار گذاشتم
حالا برنج آبکشیده رو به مواد سبزیجات اضافه کنید و مقداری داخل قابلمه بریزید . میتونید از کاهو واسه ته دیگه استفاده کنید
روی برنج مقداری از ماهی رو چیده و پودر لیمو امانی بپاشید
و دوباره اینکار رو تکرار کنید
با حرارت کم بزارید تا برنجتون دم بکشه و بعد میل کنید :)
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
میدونم خوشمزست ، به به ، من این رو به اسم دمی لخلاخ درستش کردم ، نوش جان
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، اره جدی جدی خیلی لذیذ بود
AntwortenLöschenمن واسه بار اولم بود که خوردم ، که دوستان میگند به صورت کته یا دمی مزه اش کلی فرق داره
حالا باید اونجوری هم امتحان کنم :))
salam khanomi khobin hataman dorostesh mikonam be nazar ke khoshmaze miyaddddddddddddddddd
AntwortenLöschenmishe lotf konid va begin mahi ke estefade kardin tazeast ya yakhzade az koja mitonam tahiye konam
shad bashin
سلام مریم جون ، بله بسیار لذیذ بود و جای شما دوستان خالی :)
AntwortenLöschenعزیزم اگه آلمان هستید من این ماهی رو از آلدی خریدم و یخی هم بود
موفق باشی عزیزم
مطمینم که خیلی خوشمزه هست دستت درد نکنه نوش جانت
AntwortenLöschenاره اعظم جون ، از اونجای که فکر میکنم تو هم مثل من عاشق ماهی هستی ، میتونم فقط بگم که امتحان کن
AntwortenLöschenگیلدا جان با گوشتهای دیگه هم میشه درست کرد؟
AntwortenLöschenسیما جون شاید بشه ، ولی دیگه این نمیشه :))
Löschenمعمولا اینجور سبزیجات رو واسه گوشتهای مثل ماهی استفاده میکنند که بوی ماهی رو بگیره
ولی باز میتونید امتحان کنید و لطفا نتیجه اونرو به من هم بگید :)
خیلی عالی به نظر میاد این غذا ،دستتون درد نکنه و نوش جان .الان چند وقت که هی دوستان درست می کنن و من دلم می خواد ،باید دست به کار بشم
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، اره دقیقا همینجوره ، الان مدتی هست که صدر مجلس شده :)))))
AntwortenLöschenمنم باید درست کنم ببینم چیه.مرسی عزیزم
AntwortenLöschenخواهش میکنم ، به ما هم خبرش رو بدید :)
AntwortenLöschen