فرنی زعفرانی
فرنی یکی از ساده ترین دسرهای ایرانی هست که در واقع تو هر خانه ای برای ١ بار هم که شده تهیه میشه
البته از اون دستور های ساده ای که واسه من سخت نیست :)))
طبیعتا مادران عزیز به این دسر بیشتر از هر کس دیگه آشنایی دارند
فرنی خلاصه شده در مخلوطی از آرد برنج ، شیر ، شکر
و در کنار اون مواد خوشبو کننده ای مثل وانیل یا گلاب و زعفران میتونه تکمیل کننده این دسر باشه
همونجور هم که قبلا هم گفته بودم واسه من زعفران بهترین و کاملترین ادویه هست ، و تا اونجا که ممکنه بر خلاف خیلیها که زعفران را با مخلوطی از گلاب یا وانیل استفاده میکنند ، دوری میکنم
این مقادیر میتونه برای ٢ نفر کافی باشه
من از ٢/٥ قاشق سوپخوری ( اینجا قاشقهای غذا خوری رو بیشتر ریختم ) آرد برنج خیلی نرم استفاده کردم ، که آرد برنجهای ایرانی بهترین گزینه هست
و ١ و نیم لیوان معمولی ، مخلوطی از شیر و خامه
اول ١ لیوان رو کامل به آرداضافه کردم و خوب بهم زدم تا آرد با شیر کاملا مخلوط شه و گلوله گلوله نشه
به همون میزان آرد هم شکر اضافه کردم ، اگه شیرینتر دوست دارید بیشتر اضافه کنید
بعد روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم تا ته نگیره به محض گرم شدن شعله اونو کم کردم و به هم زدن ادامه دادم
کم کم فرنی سفت میشه و اینجا مرحله مرحله نیم دیگه شیر رو اضافه میکنم
اینکار رو انجام میدم چون هر آردی با آرد دیگه فرق داره و امکان داره کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج داشته باشه
همینجور که هم میزنید میتونید متوجه باشید که سفتی اون به چه اندازه رسیده
و در آخرین مرحله ١ قاشق زعفران رو اضافه کردم
اگر مایل به استفاده از گلاب یا وانیل بودید همون ابتدا میتونید اضافه کنید
فرنی رو تا گرم هست باید داخل ظرفهای مورد نظر خالی کنید ، چون بعد از اون دیگه سطح صافی نخواهد داشت
با توجه به زعفران واسه تزئینش هم از پودر کاکائو استفاده کردم
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
بیست ، حرف نداره ، عاشق تزئینت شدم
AntwortenLöschenمرسی نازنین جات خالی عزیزم
Löschen<3 <3
دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی خوشمزس .من خیلی فرنی دوست دارم و بسیار زیبا هم تزئین کردید مثل همیشه.اون انگور فرنگی ها هم حسابی دلبری می کنن
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، فکر کنم فرنی تنها چیزی باشه که همه دوست دارند ، حتی پسر بد خوراک من :)))
Löschenگيلدا جون خواهر اين فرنى ات با اين ديزاين خوشگل بد جورى به هوسم انداخت! ... ولى راست ميگى! واقعا عطر و طعم زعفران يه چيز ديگه ست! ... نوش جونتون!
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم
Löschenهنوز یادته که در مورد زعفرون چی گفته بودم ؟ :)))))
معلومه! ... دنبال دختر دم بخت ميگردم كه ايده تو رو بهش پيشنهاد بدم!!!!!!!ها ها ها
Löschenشبو خدا نکشه ترو و و و و
Löschenهمینجور دارم به این کامنتت میخندم :))))))))))
خوب مگه بده ؟؟
خیلی عالی شده عزیزم من عاشق اون انگورهای خوشگلم که برای تزئین گذاشتی :)
AntwortenLöschenمرسی پگاه جون ، این انگورها دل من رو هم میبره :))))
Löschenفکر کنم شمال ایران باید باشه
فکر نکنم من که تا به حال ندیدم باید بگردم ... :)
Löschenآخه من شنیدم که هست ، یعنی دوستان میگفتند
Löschenحالا کجا در میاد نمیدونم ، ولی از اونجایی که آب و هوای شمال مثل آلمان میمونه ، حدس زدم باید اونجا باشه
خیلیی خوشگله گیلدای باسلیقه
AntwortenLöschenوای من عاشقشم..مانی که دیگه نگوووووووووووو
الانم دلم خواست
مرسی عزیزم ، اره هخامنش هم خیلی دوست داره ، و بهش پودینگ ایرانی میگه
AntwortenLöschenآخه خداییش خوشمزه هست ت ت ت
چقدر خوشگل و خوشمزه شده دستت درد نکنه خیلی زیبا تزیینش کردی عزیزم
AntwortenLöschenمرسی نازنین ن ن ن ;)
AntwortenLöschenche ferenii, che taziini ,bah bah haz kardam. akhe un ribiselaye torsh un vasat chi migan. bussssssssss
AntwortenLöschenگلک ، موفق شدی ی ی ی ؟؟
AntwortenLöschenاونها میگند هما جون پس کی میایی اینجا تا ما رو بخوری ؟؟ :))))))
areee,faday to azizam. mibusamet
AntwortenLöschenخدا نکنه نازنین
Löschenمن هم میبست هوارتاااااااا
خیلی خوشگل شدههههههههههه منم فرنی دوست دارم زیاددددددددددد راستی اون قلبها رو با شابلون زدی
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، جات خالی عزیزم
Löschenنه خانومی قالب قلب رو گذاشتم و بعد پودر پاشیدم :))