Mischbrötchen mit Nüsse
همیشه هم از رو دستور کار کردن راه چاره نیست :))
البته من این نانها رو ( Brötchen ) تقریبا از رو دستور نان باگت پختم
ولی رسپتی نیست که ، مربوط به این نان باشه ، و از اونجای که عاشق نانهای مغزدار هستم ، اینه که از مغز تخمه آفتاب گردان و تخم کدو هم استفاه کردم
شما میتونید این نان رو با هر مزه ای که مایل هستید، بپزید ....سیر ، روز ماری ، گردو یا فندوق ، تکه های پنیر و غیره ......
و اما طرز تهیه
مواد لازم :
خمیر مایه تر ، ۳۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق
آب ولرم ۱۵۰ میل
شیر ۳۷۰ میل ( در دمای اطاق )
مقداری مغز تخم آفتاب گردان یا کدو
روغن مایع ۳ قاشق
نمک ۱ قاشق
خمیر ترش را همراه با شکر و آب ولرم بگذارید تا تغیر حجم دهد
نمک را با آرد و مغزآفتاب گردان مخلوط کرده ، و مخلوط شیر و روغن را که قبلا مخلوط کرده ایم به آرد اضافه میکنیم
و کم کم ورز میدهم ، در حدی که خمیر به دست نچسبه ، اگر خمیر شول بود مقداری آرد اضافه کنید
به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید ، تا حجم ان ۲ برابر شود
البته من این نانها رو ( Brötchen ) تقریبا از رو دستور نان باگت پختم
ولی رسپتی نیست که ، مربوط به این نان باشه ، و از اونجای که عاشق نانهای مغزدار هستم ، اینه که از مغز تخمه آفتاب گردان و تخم کدو هم استفاه کردم
شما میتونید این نان رو با هر مزه ای که مایل هستید، بپزید ....سیر ، روز ماری ، گردو یا فندوق ، تکه های پنیر و غیره ......
و اما طرز تهیه
مواد لازم :
خمیر مایه تر ، ۳۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق
آب ولرم ۱۵۰ میل
شیر ۳۷۰ میل ( در دمای اطاق )
مقداری مغز تخم آفتاب گردان یا کدو
روغن مایع ۳ قاشق
نمک ۱ قاشق
خمیر ترش را همراه با شکر و آب ولرم بگذارید تا تغیر حجم دهد
نمک را با آرد و مغزآفتاب گردان مخلوط کرده ، و مخلوط شیر و روغن را که قبلا مخلوط کرده ایم به آرد اضافه میکنیم
و کم کم ورز میدهم ، در حدی که خمیر به دست نچسبه ، اگر خمیر شول بود مقداری آرد اضافه کنید
به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید ، تا حجم ان ۲ برابر شود
خمیر را دوباره ورز داده و گلوله های به اندازه نارنگی بردارید و آنها را درون سینی فر قرار دهید
روی آنها را با چاقو برشی نه چندان عمیق دهید
روی آنها را با چاقو برشی نه چندان عمیق دهید
با برس روی خمیرها را کمی خیس کنید ، این کار رو با آب پاش هم میتونید انجام دهید ، و روی خمیر را با دانه های روغنی دلخواه بپوشانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید
سپس داخل سینی یک ظرف آب گذاشته و نانها را به مدت ۲۰ دقیقه و با حرارت ۲۰۰ درجه داخل فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید
البته شاید این زمان برای فر شما کم یا زیاد باشد ، که میتوانید نانها را با کنترل رنگ آنها مورد توجه قرار دهید
نوش جان ، گیلدا
البته شاید این زمان برای فر شما کم یا زیاد باشد ، که میتوانید نانها را با کنترل رنگ آنها مورد توجه قرار دهید
نوش جان ، گیلدا
اا گیلدا جون میبینم که تو هم علاقه مند به پخت نون هستی بیا باهم شریکی یه نونوایی بزنیم بخدا کارمون میگیره هاا :)
AntwortenLöschenاوه ه ه ه ه ه عجیب ب ب ب :))))
AntwortenLöschenباورت میشه که واقعا کار تو نانوایی رو هم دوست دارم :)))
عالی بود گیلدا جون خیلی خوشمزه بود مرسی
AntwortenLöschenhttp://tarannombanoo.blogspot.com/2013/10/blog-post_30.html
نوش جونت مریم جون ، خوشحالم که دوست داشتی
AntwortenLöschenمرسی که به این دستور توجه داشتی