سالاد عدس با برنج وحشی و کباب جوجه - هندی
همونجور که میدونید ؛ هندیها به ادویه و همینطور حبوبات علاقه وافری دارند :)
این هم یک سالاد از هندیها هست ، البته اینجور که متوجه شدم بدون گوشت سرو میشه ، ولی از اونجای که آلمانیها هم علاقه زیادی به گوشت و انواع سوسیس و کالباس دارند ، اینه که میتونید با گوشت یا میگو هم این سالاد رو اینجا پیدا کنید
نکته دیگه اینه که به نظر بنده این سالاد میتونه جای یک وعده غذایی رو به خوبی بگیره ، نظر شما چیه ؟
سالاد عدس با برنج وحشی و کباب جوجه ای
مواد لازم رو فقط ذکر میکنم ، مقادیرش با شما :)
عدس + برنج وحشی + پیاز قرمز ( که من نداشتم و از پیاز معمولی استفاده کردم ) + مقداری گشنیز که اگه به صورت تازه باشه بهتراز یخی هست + مقداری کره
برای گوشت مرغ :
نمک + فلفل + زنجبیل تازه + سینه مرغ + آبلیمو + روغن زیتون + سیر + مقداری زعفران آب کرده
در ابتدا عدس رو با برنج وحشی همراه کره بپزید ، اگه این برنج رو در دسترس نداشتید میتونید از بلغور استفاده کنید
این هم یک سالاد از هندیها هست ، البته اینجور که متوجه شدم بدون گوشت سرو میشه ، ولی از اونجای که آلمانیها هم علاقه زیادی به گوشت و انواع سوسیس و کالباس دارند ، اینه که میتونید با گوشت یا میگو هم این سالاد رو اینجا پیدا کنید
نکته دیگه اینه که به نظر بنده این سالاد میتونه جای یک وعده غذایی رو به خوبی بگیره ، نظر شما چیه ؟
سالاد عدس با برنج وحشی و کباب جوجه ای
مواد لازم رو فقط ذکر میکنم ، مقادیرش با شما :)
عدس + برنج وحشی + پیاز قرمز ( که من نداشتم و از پیاز معمولی استفاده کردم ) + مقداری گشنیز که اگه به صورت تازه باشه بهتراز یخی هست + مقداری کره
برای گوشت مرغ :
نمک + فلفل + زنجبیل تازه + سینه مرغ + آبلیمو + روغن زیتون + سیر + مقداری زعفران آب کرده
در ابتدا عدس رو با برنج وحشی همراه کره بپزید ، اگه این برنج رو در دسترس نداشتید میتونید از بلغور استفاده کنید
دقت کنید که عدس و برنج له نشه
گوشت سینه مرغ را به صورت خلالی یا هر شکل دلخواه دیگه بریده , و ابتدا اونها رو به سیخ چوبی بکشید
و سپس داخل سسی که مخلوطی از زنجبیل و سیر رنده شده ، آبلیمو ، روغن زیتون ، زعفران ، فلفل و نمک میباشد بخوابانید
این زمان هر چه طولانی تر باشد ، نتیجه کار بهتر خواهد بود
و سپس داخل سسی که مخلوطی از زنجبیل و سیر رنده شده ، آبلیمو ، روغن زیتون ، زعفران ، فلفل و نمک میباشد بخوابانید
این زمان هر چه طولانی تر باشد ، نتیجه کار بهتر خواهد بود
عدس و برنج را بعد از خنک شدن با پیاز و گشنیز خرد شده مخلوط کنید
گوشتها را نیز اگر امکان گذاشتن داخل فر هست درون فر، و اگر نه داخل ماهی تابه به مدتی که فقط طلایی شود سرخ کنید
این سالاد بسیار خوش طعم و لذیذ میباشد
نوش جان ، گیلدا
من خیلی برنج وحشی رو دوست دارم و همچنین عدس نتیجه : خیلی این سالاد رو دوست میدارم ))) . دستت درد نکنه عزیزم .
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون ، اگه کسی بتونه مزه برنج وحشی رو تحمل کنه ، خیلی خوب و سالم هست
Löschenگیلدا جون برنج وحشی با برنج قهوهای متفاوته؟
AntwortenLöschenدر ضمن سوالی داشتم طعم برنح قهوهای رو می دونید چطوره میخوام بخرم می ترسم خوشمزه نباشه اون هم مثل برنج معمولی درست میکنن؟ممنونم عززم
سیما جون ، برنج وحشی ترکیبی از برنج سفید ، قهوه ای ، یا غلات دیگه ای هست که شبیه به برنج هست
Löschenتو عکس کاملا مشخص هست
خوب طعمش فرق داره ، نمیدونم خوشتون بیاد یا نه ،، ولی خیلی سالم و مقوتیتر از برنج سفیده ، ١ بار امتحان کنید
پختش هم فرق داره ، مثل برنج ریزیتو باید در ٣ مرحله آب ریخته شه و پخته شه
هر بار به مقدار کمی که فقط آبش کشیده شه و دوباره تا ٣ مرحله آب اضافه میکنیم
ممنونم از راهنماییتون
AntwortenLöschenخواهش میکنم سیما جان
AntwortenLöschen