آش اسفناج - ساک
این آش رو یکی از همسایه های خوبم تو ایران به من یاد داد
ایشون اهل اراک بودند ، حالا نمیدونم این آش اراکی باشه یا نه !!! فقط میدونم که بسیار لذیذ ه
آش اسفناج
مواد لازم :
اسفناج ۲ کیلو
لپه نصف لیوان
ارد برنج نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز سرخ شده ، به میزان لازم
آب غوره یا غوره به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه
نعناء داغ
لپه و پیاز سرخ کرده را همراه با مقداری آب میزاریم تا بپزه
۱ عدد پیاز رو با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز میدهم و از آن گلوله های کوچکی درست کرده و سرخ میکنیم ، و به مواد قبلی اضافه کرده
اسفنجها را کمی خرد کرده و به آش اضافه میکنیم , در این مرحله آب غوره را نیز اضافه کنید
بعد از چند جوش ارد برنج را همراه با مقداری آب سرد خوب مخلوط کرده تا یک دست شود ، و کم کم به آش اضافه کرده
در آخر تخم مرغها را درون ظرفی زده و به آش اضافه کرده ، هم میزنیم تا یک دست شود
آش را درون ظرفی کشیده و با نعناء داغ تزئین میکنیم
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen