سوشی شیر برنج با پودر پسته


قبلا دستور شیر برنج رو گذاشته بودم
و این سوشی شیر برنج با پودر پسته هست که واسه مهمانان آلمانم واسه دسر تهیه کرده بودم :)
اینجا فقط گذاشتم تا اونجا که امکان داره آب شیر برنج گرفته شه تا راحت فرم بگیره
روی ورق آلمینیومی اول کمی پسته ریختم و بعد شیر برنج رو ،و بعدش هم یک تکه منگو و لول کردم












سس زیر رو هم میتوند از پوره انواع توتها تهیه کنید  ، که من بخاطر کمبود وقت به صورت آماده خریدم
بعد از پایان کار هم برش بدید و میل کنید :)
نوش جان , گیلدا 









Kommentare

  1. عاشق این غذاهای ابتکاریت هستم گیلدا جون :*

    AntwortenLöschen
  2. چه باحاله به درد جشن تولد هم می خوره حتی

    AntwortenLöschen
  3. من فکر کرده بودم پلمبیره ! خیلی عالیه گیلدا جون .دیتتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
  4. مرسی ارغوان جونم , ممنون از لطفت :**

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts