سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی ، یکی از محبوبترین و پر مصرفترین سالادها در آلمان هست
مدتی قبل عکس این سالاد رو در یک جشنی که دعوت بودم براتون گذاشتم ..و حالا این رسپتی هست که از سالاد پیدا کردم
اول از همه باید بگم که مواد اصلی این سالاد ، سیب زمینی ، کرم فرش یا مایونز ، و جعفری خرد شده همراه با پیاز هست
البته نمک و فلفل که همیشه سره جاشه
ریختن قارچ ، یا کالباس ، یا گوشت ، موارد جانبی هست که بر اساس سلیقه کار میشه
حالا میریم سر خود سالاد
سیب زمینها رو پخته و پوست بکنید و به صورت حلقه ای خرد کنید ، ۱ عدد پیاز کوچک رو خیلی ریز خرد کنید ، در آلمان سبزی مخصوصی به نام Schnittlauch هست
که این سبزی شبیهه به تره و ساقه سبز پیازچه هست ، میریزند
ولی اگر در دسترس نداشتید ، مثل من از جعفری استفاده کنید ،
موادنام برده بالا رو همراه با هم مخلوط کنید و حالا نوبت به سس این سالاد هست
دوستانی که کرم فرش در دسترس دارند ، یا میتونند به تنهای استفاده کنند ، یا همراه با کمی خامه و یا با سس مایونز
اگر هیچکدوم از اینها رو دوست نداشتید ، فقط سس مایونز رو که قبلا دستورش رو هم گذاشتم ، میتونید استفاده کنید
مقدار ۲ قاشق روغن زیتون و آب لیمو ، مزه سالاده شما رو بهتر خواهد کرد
نکتیه مهم اینه که بهتره این سالاد ۱ روز در یخچال نگهداری بشه ، و بعد میل کنید
نوش جان ، گیلدا
مدتی قبل عکس این سالاد رو در یک جشنی که دعوت بودم براتون گذاشتم ..و حالا این رسپتی هست که از سالاد پیدا کردم
اول از همه باید بگم که مواد اصلی این سالاد ، سیب زمینی ، کرم فرش یا مایونز ، و جعفری خرد شده همراه با پیاز هست
البته نمک و فلفل که همیشه سره جاشه
ریختن قارچ ، یا کالباس ، یا گوشت ، موارد جانبی هست که بر اساس سلیقه کار میشه
حالا میریم سر خود سالاد
سیب زمینها رو پخته و پوست بکنید و به صورت حلقه ای خرد کنید ، ۱ عدد پیاز کوچک رو خیلی ریز خرد کنید ، در آلمان سبزی مخصوصی به نام Schnittlauch هست
که این سبزی شبیهه به تره و ساقه سبز پیازچه هست ، میریزند
ولی اگر در دسترس نداشتید ، مثل من از جعفری استفاده کنید ،
موادنام برده بالا رو همراه با هم مخلوط کنید و حالا نوبت به سس این سالاد هست
دوستانی که کرم فرش در دسترس دارند ، یا میتونند به تنهای استفاده کنند ، یا همراه با کمی خامه و یا با سس مایونز
اگر هیچکدوم از اینها رو دوست نداشتید ، فقط سس مایونز رو که قبلا دستورش رو هم گذاشتم ، میتونید استفاده کنید
مقدار ۲ قاشق روغن زیتون و آب لیمو ، مزه سالاده شما رو بهتر خواهد کرد
نکتیه مهم اینه که بهتره این سالاد ۱ روز در یخچال نگهداری بشه ، و بعد میل کنید
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen