خوراک لوبیای یونانی - یونان


یکی از دوستان آلمانی نازنینم , هر ساله بهم لطف میکنه و کلی از محصولات و دست آوردهای خودش رو که با دل و جون میکاره ,  هدیه میده 

و تا زمانی که این محصولات رو , آنقدر تازه و بدون افزودنیهای مختلف , استفاده  نکردی  , نمیتونی متوجه تفاوت اونها به محصولات مشابهش داخل سوپر مارکتها ,  بشی

چیزی که هر ساله , نصیب من میشه  پونه های خوشبو , کدوهای پاییزی و یا سبز , چغندر , گوجه قرمز , کرفس , لوبیا سبز ...... و خیلی چیزهای دیگه هست و البته میوه های فصول مختلف که جای خودش رو همیشه و همیشه ثبت کرده :)))

و اما از لوبیاهای سبز تازه براتون بگم که الان ۲ ساله به خاطر هوای خوب تابستونی , حسابی غوغا میکنن و در حد انفجار رشد میکنن و زیاد میشن :))

امسال که این لوبیاها رو بهم داد , طبق معمول ازشون لوبیا پلو و کوکوی لوبیا , خوراک لوبیا  , و ی غذای محلی شمال , ساس پیله یا به عبارتی سس پیله رو تهیه کردم , ولی دوست داشتم که ی غذای جدید رو امتحان کنم که چشمم به این رسپت یونانی افتاد 

طرز تهیه اش خیلی آسونه , و باید بگم که با توجه به همون چند مورد اضافه , کلی مزه ای متفاوت داره 




طرز تهیه :

ابتدا یا بوته پیاز بزرگ رو خلال  کردم و تو مخلوطی از روغن مایع و کره و روغن زیتون تفت دادم 

بعد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید تا آبش کشیده شه و کمی سرخ شه 

بعد بهش ۲ تا گوجه که ریز خرد کردید اضافه کنید و بعد از اینکه آبش کشیده شد بهش ادویه های مورد نظرتون  رو به همراه ۳ تا حبه سیر له شده اضافه کنید 

من از کمی پودر پاپریکای دودی هم استفاده کردم 

بهش کمی رب گوجه اضافه کنید 


جداگانه لوبیاها رو کمی بپزید و بهتره که رنگ سبزشون رو حفظ کنن تا غذای خوش شکلی داشته باشید 

حالا لوبیاها رو مخلوط کنید و چند دقیقه دیگه بزارید که رو حرارت بمونه 

غذای شما نباید زیاد سفت یا آبکی باشه 

پس اگه خیلی خشک بود کمی بهش آب اضافه کنید 

در خاتمه بهش مقداری زیتون سبز یا سیاه هسته گرفته اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدید و از رو حرارت بردارید 

موقع سرو کردن بهش تیکه های پنیر اضافه کنید , پنیری که استفاده میکنید نباید با حرارت آب بشه 

و دوباره مقداری روغن زیتون بریزید 

حالا دیگه غذای شما آماده هست تا با نان یا برنج میل کنید 

نوش جان , سلامت  باشید 

گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts