قرمه سبزی ورژن شمالی
و این هم قرمه سبزی شمالی :))
مدتی هست که میدیدم تمام دوستان این قرمه سبزی رو تهیه میکنند ، این بود که ما هم به یاد ایام کودکی این خروشت فراموش کرده رو دوباره تهیه کردیم
به نظر من این ورژن شمالی میتونه به خودی خود ی چیزی جدای از قرمه سبزی باشه :)) یعنی یک خورشت جدید
در مورد تهیه اون هم باید بگم مواد سبزش مثل قرمه سبزی معمولی هست و فقط چند چیز اضافه میشه
- گوشت و پیاز، سر جای خودش هست
- من قرمه سبزی رو با لوبیا چشم بلبلی دوست دارم ، ولی این مدل بهتره با لوبیا قرمز یا چیتی باشه
- قرمه سبزی ورژن شمالی با گوجه و بادمجان سرخ کرده تهیه میشه ، که در آخر کار اضافه میشه
- سیر یکی از موارد مهم این خورشت هست
- مقداری رب گوجه رنگ زیبایی به این خورشت میده
- بجای استفاده از لیمو امانی بهتره از آب غوره یا آب لیمو استفاده شه
این کل مطالبی بود که موجب میشد قرمه سبزی شمالی به وجود بیاد :))
پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید
نوش جان ، گیلدا
وای وای که من هلاکشم . خیلی خیلی زیاد خوشمزه هست . نوش جونتون عزیزم .
AntwortenLöschenها ها ، مرسی عارفه جون ، جات خالی عزیزم
Löschen!!!!!!!!!!!به به گیلدا جون دست گلت درد نکنه خانمی ، به این میگن قورمه سبزی
AntwortenLöschenپس این غذا هم در شمال به انواعهای مختلفی درست میشه
یک غذای کامل. من که میگم اصلا شمالیها قورمه سبزی رو اختراع کردن
;))))))))
I love it ورژن شمالی
:)))))))))
بله سوزان جون ، به این میگند قرمه سبزی ورژن شمالی :))))
Löschenولی اینکه شمالی ها اختراع کردند یا نه ، اینو نمیدونم
عزیزم اگه هم بدونم از ترسم نمیگم ، مگه میخوای جنگ جهانی سوم رو راه بندازی :))))))
من عاشق قرمه سبزی هستم وقتی دیدم شما عکسشو گذاشتی از ذوقی قرمه رو قورمه نوشتم.
Löschen:)))))))))
در ضمن دوستان عزیز این فقط یه شوخی بود من هیچ قصد بی احترامی به کسی یا قومی رو ندارم.
سوزان جون ، مثل خودمی عزیزم :))))
Löschenنه فدات شم دوستان من اینجا مثل خودم و خودت هستند :)))) این گفتگو ها تو فیسبوک زیاده
خیلی باحاله گیلدا جون ،حتما باید خوشمزه باشه .ترکیب دو تا خورشت و سیر هم که جای خودش رو داره .دفعه بعد امتحان می کنم
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، دقیقا به مطلب خوبی اشاره کردی عزیزم ، هر کی از این ترکیب خوشش بیاد ، حتما خواهد پسندید ;)))
Löschenواي چي بوكودي خواخورجان ١٠٠٠٠تا ماچي��
AntwortenLöschenاخ تی جان قربان خاخور ، قابلدار نیه می جانه خاخور
Löschen:)))))
:******
Bah bah! che atri dareh! mitoona hes konam!
AntwortenLöschenمرسی نرگس جان ، خوشحالم از آشنایی با شما عزیزم
Löschenوبلاگ جالب توجهی دارید
چه رنگ و رويي! دلمون ضعف رفت! دست گيلد جون كدبانو مون درد نكنه كه اين قدر چيزهاي خوشمزه درست مي كنه
AntwortenLöschenمرسی شبو جون ، لطف داری عزیزم ، باور کن اینها خوراکهای روزانه هست که میزارم فقط باید زرنگ باشم قبل از اینکه سر سفره بیاد زودی عکس بگیرم :)))
Löschenگیلدا جان در مورد قورمه سبزی سوالی داشتم اینکه میشه بجای تره از پیازچه استفاده کرد؟سوال دومم اینه که وحود اسفناح بهترش میکنه یا نه؟ممنونم از راهنمماییتون
AntwortenLöschenسلام سیما جان ، بله میتونید استفاده کنید ، من خودم از تره فرنگی استفاده میکنم
AntwortenLöschenمعمولا اسفناج میریزند ، چون معتقد هستند لعاب میده ، ولی من خودم نریختم تا به حال
چون ریختن اسفناج با اون همه سرخ کردن و پختن دیگه خاصیتی نداره
اما اگه مایل باشید میتونید بریزید
گیلدا جان عزیزم ممنونم به خاطر این ورژن خوشمزه، میشه بگید سیر رو باید سرخ کرد؟ چقدر سیر لازمه؟ چه موقع باید به خورشتمون اضافه کنیم؟
AntwortenLöschenسلام گیلدا جان، ممنون به خاطر این ورژن خوشمزه
AntwortenLöschenعزیزم سیر رو باید سرخ کنیم؟ از اول پخت به خورشت اضافه میشه؟ چه مقدار سیر لازمه؟
مریم جان , از اول اضافه کنید , و مثل غذاهای دیگه چون زود میسوزه آخر تفت دادن پیازها اضافه کنید و ی تفت کوچیک بدید
Löschenمقدارش رو هم در حد طعم دادن میریزم , نه زیاد نه کم , باز هم بر میگرده به میل شخصی خوتون :)